Αρκετά πιθανό είναι το σενάριο να επιστρέψει ο Γιάννης Μανιάτης σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων με τον Ολυμπιακό, καθώς δεν εμφανίζεται αρνητικός ο Πάουλο Μπέντο. Ο Πορτογάλος τεχνικός συζήτησε το συγκεκριμένο θέμα με τον Μίκαελ Σκίμπε στην πρόσφατη συνάντηση του ομοσπονδιακού τεχνικού με τους τεχνικούς της Super League.

Ο Γερμανός τεχνικός έδειξε το πόσο θέλει να δει τον έμπειρο μεσοαμυντικό να μπαίνει και πάλι σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και ενώ του δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη στην Εθνική. Ο Μπέντο βλέπει με καλό μάτι αυτό το ενδεχόμενο και κάνει σκέψεις για χρησιμοποίηση του στο δεξί άκρο της άμυνας, καθώς υπάρχει ουσιαστικά μόνο ο Φιγκέιρας εκεί στην παρούσα φάση, αφού ο Ομάρ θα επιστρέψει προσεχώς σε κανονικούς ρυθμούς ύστερα από τον τραυματισμό του.

Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, διότι θα πρέπει να δώσει και την έγκρισή της και η διοίξηση του Ολυμπιακού και ενώ ο διεθνής παίκτης φαίνεται ότι μπήκε στο περιθώριο ύστερα από ένα επεισόδιο που φέρεται να είχε με τον Φρανσουά Μοδεστό μετά το φιλικό με την Μπεσίκτας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube