Μόλις 16 παίκτες έχει η αποστολή της Λέφσκι για τον αγώνα της με τον ΠΑΟΚ σήμερα για τον πρώτο μεταξύ τους προκριματικό για το Europa Conference League.

Οι Βούλγαροι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα με αρκετούς παίκτες να έχουν τεθεί εκτός δράσης. Έτσι οι Τσουνάμι, Ποπόφ, Κράεφ και Στεφάνοφ τέθηκαν νοκ-άουτ για την αποψινή αναμέτρησή τους.

Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τους:

Μιχαΐλοφ, Αντρέεφ, Γκάλτσεφ, Πετρίς, Σούντμπεργκ, Κόρντομπα, Φαν ντερ Καπ, Στογιάνοφ, Άλντερ, Μιλάνοφ, Μίτκοφ, Κραστέφ, Πετκόφ, Γουέλτον, Ρονάλντο, Μπάρι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέα βαριά ποινή της UEFA στην ΑΕΚ, τιμωρία με αναστολή για εκτός έδρας ματς!

Στη διάθεση του κόσμου της ΑΕΚ τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Σαμσουνσπόρ

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στη Φλωρεντία και η αποθέωση στον Νίκολιτς: Η παρακάμερα του μεγάλου διπλού της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Δεν περίμενα τόσο καλή την ΑΕΚ - Ρεσιτάλ προπονητικής από τον Νίκολιτς»

Κετσετζόγλου: «Η εικόνα της ΑΕΚ στη Φλωρεντία είναι συνέχεια των εμφανίσεών της στο πρωτάθλημα»

Καθησυχαστικός Ζίνι: «Θα τα πούμε σύντομα»

Τζέκο: «Πείτε μας μαλ…ες, αλλά στηρίξτε μας»

Στρακόσα: «Γινόμαστε πιο επιθετικοί, οι νίκες μας δίνουν εμπιστοσύνη - Θα είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι με Παναθηναϊκό»

Νίκολιτς: «Οι παίκτες μου είναι πολεμιστές έτοιμοι να θυσιαστούν - Είμαι περήφανος γι' αυτούς και τους φιλάθλους μας»

«Υπερηχητική ΑΕΚ, έκανε τους οπαδούς της Φιορεντίνα να δουν… φαντάσματα»: Το σχόλιο Μαραθιανού από τη Φλωρεντία

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.