Ο Ιβάν Σαββίδης δεν αφήνει την επένδυσή του στον ΠΑΟΚ στην τύχη της. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα συμμετέχει με ποσό που πλησιάζει τα 20 εκατ. ευρώ στη νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ενώ παράλληλα έχει εγκρίνει ένα ευσεβές ποσό για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Όλα δείχνουν πως ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει σε τουλάχιστον δύο προσθήκες, αφού πέρα από χαφ, ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναζητεί και στόπερ μετά το νέο τραυματισμό του Μιγκέλ Βίτορ, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και προσθήκη κάποιου ακραίου ή περιφερειακού επιθετικού. Δεν έχει προκύψει για την ώρα κάποιο συγκεκριμένο όνομα, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως τα βλέμματα έχουν στραφεί στην Ανζί, που μετά την απόφαση του ζάπλουτου ιδιοκτήτη της να… κλείσει την κάνουλα, προσπαθεί να ξεφορτωθεί τα μεγάλα συμβόλαια. Ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ, που είχε συνεργασία με τη ρωσική ομάδα, αποτελεί το συνδετικό κρίκο για τις επαφές που μπορούν να γίνουν για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ.

Τελειώνουν τρεις

Στην ατζέντα του ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν μόνο προσθήκες, αλλά και αποχωρήσεις. Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις με την πλευρά του Λίαμ Λόρενς και του Ινίγο Λόπεθ για τη λύση των συμβολαίων τους, καθώς τόσο ο Ιρλανδός μεσοεπιθετικός, όσο και ο Ισπανός αμυντικός είναι εκτός πλάνων. Μόλις βρεθεί η χρυσή τομή για το ύψος της αποζημίωσης, αμφότεροι θα αποτελέσουν παρελθόν. «Φευγάτος» είναι και ο Τόμας Νέτσιντ, που ανήκει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά θα αποχωρήσει πριν το καλοκαίρι. Ήδη έχουν γίνει επαφές με τη Σλάβια Πράγας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η παρακάμερα της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ: Η εναλλαγή συναισθημάτων

Τσακίρης: «Σε λίγο θα ακούσουμε ότι τσακωνόταν με… δικούς του ο Αλμέιδα - Τι έγινε όταν ο Λουτσέσκου χαστούκισε παίκτη;»

Παναθηναϊκός: Αποφόρτιση για Ιωαννίδη, Μπακασέτα και Τσέριν, ατομικό Μπερνάρ-Χουάνκαρ

Νικολογιάννης: «Προέχει για τον Παναθηναϊκό να μη φτάσει από την αποτυχία στην καταστροφή-Να βγει η χρονιά όπως πρέπει»

Βόλος: «Ήρθε η ώρα ο σύλλογος να γυρίσει σελίδα - Η μόνη προϋπόθεση για μεταβίβαση της ΠΑΕ»

Εξώδικο Ολυμπιακού από Κούγια σε ΕΠΟ και ποδοσφαιρικό εισαγγελέα: Ζητά να ασκηθεί δίωξη στον Αλμέιδα

Τσορμπατζόγλου: «Παντού... ΑΕΚ ήταν γύρω από τον πάγκο της, όχι πρώτη φορά που δεν ήταν ήρεμος ο Αλμέιδα»

Αθανασίου: «Εσωτερική αντίδραση για να πάει έτοιμος στα ματς που παίζει τη χρονιά ο Παναθηναϊκός-Δε φεύγει ο Τερίμ τώρα»

ΟΦΗ: Ο Μπούσης συναντήθηκε με Κασσελάκη και Τάιλερ χαρίζοντάς τους από μία φανέλα της ομάδας

Βόλος: Θα μοιράσει αρνιά ενόψει Πάσχα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.