Άσχημα τα νέα για τους Λέικερς αναφορικά με τον Άντονι Ντέιβις.

Πρόσφατα, η ομάδα του Λος Άντζελες ανακοίνωσε πως η κατάστασή του για το πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα θα επανεκτιμηθεί έπειτα από δύο εβδομάδες. Ωστόσο, σύμφωνα με το «Yahoo Sports», ο 28χρονος σέντερ θα μείνει εκτός για τουλάχιστον άλλες τρεις εβδομάδες και ενδεχομένως για ακόμη περισσότερο.

Οι Λέικερς θέλουν να είναι πολύ προσεκτικοί με τον Άντονι Ντέιβις, προκειμένου να μην υποστεί κάποια υποτροπή. Ο ψηλός των πρωταθλητών έχει να αγωνιστεί έναν μήνα.

Από ‘κει και πέρα, η ομάδα του Λος Άντζελες εξετάζει περιπτώσεις ψηλών, με την περίοδο των ανταλλαγών να λήγει στις 25 Μαρτίου. Πρώτος στη λίστα είναι ο… φευγάτος από τους Καβαλίερς, Αντρέ Ντράμοντ, αλλά εάν δεν προχωρήσει αυτή η περίπτωση, τότε η εναλλακτική είναι ο Χασάν Γουαϊτσάιντ των Κινγκς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι Τζαζ έβαλαν «στοπ» στο σερί των Σπερς – Επιστροφή Γουεμπανιαμά, αλλά νίκη για Γιούτα

Ιστορικό βράδυ για Γουέστμπρουκ: Ξεπέρασε τον Μάτζικ στις ασίστ και λύγισε τους Μάβερικς

Επέστρεψε και τους… ξεκόλλησε ο Αντετοκούνμπο – Οι Μπακς έβαλαν τέλος στο σερί των Μπουλς

Επιστρέφει οριστικά κόντρα στους Μπουλς ο Αντετονκούμπο

Ιστορικό επίτευγμα για τον Γουέστμπρουκ: Πέρασε τον Μάτζικ Τζόνσον στις ασίστ και ανέβηκε 7ος στην ιστορία του NBA!

Έτοιμος για επιστροφή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Παίζει τα ξημερώματα με τους Μπουλς

Χάρντεν και Λόπεζ «καθάρισαν» το Πόρτλαντ – Τρίτη σερί νίκη για τους Κλίπερς

Καταιγιστικοί Σέλτικς με 20 τρίποντα: «30άρης» Μπράουν και άνετο πέρασμα από την Ιντιάνα

Νέα ήττα για τους Μπακς και προβληματισμός χωρίς Αντετοκούνμπο

«Οι Μπακς έχουν επικοινωνήσει με τους Νετς για τον Πόρτερ Τζούνιορ»