Στη δεύτερη θέση του Grand Prix της Μόντσα περιορίστηκε ο Σαρλ Λεκλέρ και η Ferrari του, βλέποντα τον Φερστάπεν να τερματίζει πρώτος και να αυξάνει την υπέρ του διαφορά στην κορυφή του φετινού πρωταθλήματος της Formula 1.

Ο Μονεγάσκος παραδέχθηκε πως δεν μπορούσε να πάρει τη νίκη στον σημερινό (11/9) αγώνα, ενώ αναφέρθηκε και στην στρατηγική που επέλεξε για εκείνον η Ferrari.

«Αυτό που έγινε στο τέλος ήταν απογοητευτικό, ήλπιζα να συνεχίσουμε τον αγώνα. Δυστυχώς ήμασταν δεύτεροι σε εκείνο το σημείο, λόγω του τι είχε προηγηθεί. Είναι κρίμα αλλά συνολικά τα έδωσα όλα, πήρα τη δεύτερη θέση σήμερα. Ήλπιζα να κερδίσω μπροστά στους φοβερούς τιφόζι που έχουμε εδώ. Απλά δεν μπορούσα να κερδίσω σήμερα», τόνισε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήμουν σίγουρος τι θα κάνουν οι πίσω μας και πήραμε την επιλογή να κάνουμε δύο pit-stops. Τερματίσαμε στη 2η θέση και δεν είμαι ευχαριστημένος με τον αγώνα. Αλλά θα το δουλέψουμε αυτό. Δεν ξέρω πού μπορούμε να βρούμε την ταχύτητα. Ο ρυθμός μας ήταν δυνατός σήμερα, αλλά… δεν ξέρω».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube