Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα του Cosmote Sport Tv:

Για την εικόνα του ματς: «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Ξέρεις πριν από το παιχνίδι ότι απέναντι σε αυτή την ομάδα πρέπει να λειτουργήσουν όλα σχεδόν τέλεια. Εκτός από την ισοπαλία είχαμε και ένα επιπλέον κέρδος. Ότι πολύ γρήγορα από την ήττα με τον Παναθηναϊκό ζεστάναμε ξανά τον κόσμο μας και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμένα».

Για τις αλλαγές στην ομάδα: «Διαφωνώ τελείως για το ότι αλλάζει η ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό η μπάλα έφτασε πολλές φορές μπροστά στην αντίπαλη περιοχή, αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε φάσεις. Η ομάδα έχει καλό πνεύμα, αλλά πάντα η ήττα δημιουργεί κριτική. Έχω δει το ματς δύο και τρεις φορές».

Για την συνέχεια της ευρωπαϊκής πορείας: «Σίγουρα, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα από την πρώτη αγωνιστική, κυνηγάμε ένα μικρό θαύμα για το Europa League. Σήμερα ήταν μια καλή μέρα, κατά την οποία θα μπορούσαμε να πετύχουμε και κάποιο γκολ και τότε δεν ξέρεις τι θα γινόταν. Δεν σκεφτόμαστε από τώρα το ματς με την Σπόρτινγκ, αλλά γιατί όχι πρόκριση».

Για την γενικότερη εικόνα του Ολύμπιακού: «Υπάρχει μια αλλαγή γενικότερα στην ατμόσφαιρα της ομάδας. Θέλουμε δουλειά. Δουλεύουμε μαζί σχεδόν ένα μήνα. Δεν είναι εύκολο να βάλεις τα στοιχεία που θέλεις. Δείχνουμε ότι είμαστε συμπαγής ομάδας, χρειάζεται δουλειά στη δημιουργία, αλλά δείχνουμε και πνεύμα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube