Τέταρτη σερί νίκη πανηγύρισαν οι Λέικερς, που επιβλήθηκαν 111-102 των Τίμπεργουλβς στο LA και με 36-21 είναι τέταρτοι στην Δύση.

Το νέο dynamic duo της ομάδας έδρασε και πάλι, καθώς ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε 33 πόντους, 17 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ ο Λούκα Ντόντσιτς πρόσθεσε 21 πόντους (αλλά με μόλις 6/20 σουτ), 13 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Πολύ καλός ήταν και ο Όστιν Ρίβερς με 23 πόντους.

Για τη Μινεσότα, που με 32-28 είναι όγδοη στη Δύση, ο Άντονι Έντουαρντς είχε 18 πόντους, αλλά στα μέσα της τρίτης περιόδου αποβλήθηκε με τεχνική ποινή, που ήταν η 16η του φετινή και αυτόματα μεταφράζεται σε ποινή ενός αγώνα.



Οι Μάβερικς με 32-28 ανέβηκαν ένατοι στη Δύση μετά τη δύσκολη νίκη 103-96 επί των Χόρνετς. Ο Κάιρι Ίρβινγκ είχε 25 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ.



Τέλος, οι Σανς έπεσαν στο 27-32 και απομακρύνθηκαν κι άλλο από τα play in καθώς έχασαν στην έδρα τους από τους με 124-116 από τους Πέλικανς. Ο Ζάιον Γουίλιαμσον έκανε το πρώτο τριπλ-νταμπλ της καριέρας του με 27 πόντους, 10 ριμπάουντ και 11 ασίστ. Ο Ντέβιν Μπούκερ με 36 και ο Κέβιν Ντουράντ με 28 πόντους δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την έβδομη ήττα σε οκτώ παιχνίδια για το Φίνιξ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube