Ασπίδα προστασίας στον Ράσελ Γουέστμπρουκ ύψωσε ο Λεμπρόν Τζέιμς. Το νέο απόκτημα των Λέικερς δεν προσέφερε τ’ αναμενόμενα στο ντεμπούτο του και οι φτωχές του επιδόσεις (8 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 4/13 σουτ) ήταν ένας από τους λόγους της ήττας από τους Γουόριορς.

Ωστόσο ο ηγέτης της ομάδας κάλυψε δημόσια τον συμπαίκτη του, αποδίδοντας τε μέτρια παρουσία του σε συναισθηματικούς λόγους και τονίζοντας ότι θέλει χρόνο.

«Ήταν απλώς το πρώτο παιχνίδι του. Μην δίνετε τόση σημασία. Ίσως πέρασαν πολλά από το μυαλό του. Είναι ένα παιδί από το LA που είδε τους Λέικερς να γιγαντώνονται και τώρα φοράει τη φανέλα τους στο Staples Center.

Φανταστείτε πόσοι επικοινώνησαν μαζί του τις τελευταίες 48 ώρες και τον ρωτούσαν αν μπορούν να έλθουν για να τον δουν από κοντά. Μην ανησυχείτε για τον Russ. Απλώς πρέπει να είναι ο εαυτός του»
, ανέφερε χαρακτηριστικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αντετοκούνμπο: «Δεν έχω μιλήσει με τους Μπακς για το μέλλον μου - Ο ατζέντης μου μπορεί να κάνει ό,τι θέλει»

Κάρι για τις πιθανότητες επανασύνδεσης με Τόμσον: «Θα ήταν απίστευτο, αλλά αυτή τη στιγμή είναι μακρινό σενάριο»

Η μεγάλη επανένωση: Ο Γκαρνέτ επιστρέφει από άλλο πόστο στους Τίμπεργουλβς - Θα αποσυρθεί και η φανέλα του!

Ντίλον Μπρουκς: «Εθισμένος στα social media ο Λεμπρόν, εγώ δεν μασάω απέναντί του»

Ρίβερς: «Δεν χρειάζονται σαρωτικές αλλαγές» στους Μπακς παρά το αρνητικό σερί

Τζάρεν Τζάκσον Jr. και Λαντέιλ «υπέγραψαν» τη νίκη των Γκρίζλις επί των Τίμπεργουλβς

Γκίντι και Κόμπι Γουάιτ «οδήγησαν» τους Μπουλς σε νίκη επί των Καβαλίερς

Ο Κρις Πολ είχε κάνει πάρτι και πήγαν μόνο δύο παίκτες των Κλίπερς

Αποφασισμένοι να ακούσουν προσφορές για τον Πόρτερ Τζ. οι Νετς!

Πρωτοφανής απόφαση των Νικς: Δεν θα κρεμάσουν λάβαρο για το ΝΒΑ Cup στο «Madison Square Garden»!