Ο Ολυμπιακός παίζει τον πρώτο από τους τέσσερις τελικούς πρόκρισης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας στο αυριανό παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ και λίγο πριν την τελευταία προπόνηση της ομάδας, ο ΖακΛεντέι, έδωσε το στίγμα για το πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσει την αναμέτρηση η ομάδα του.

Αναλυτικά, ο Ζακ ΛεΝτέι, μίλησε για:

-τον αυριανό αγώνα με τη Μπάγερν Μονάχου:

«Πρέπει να τους πιέσουμε, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τη νίκη. Θα είναι δύσκολα, αλλά θα πρέπει να το παλέψουμε».

-τα «κλειδιά» της νίκης:

«Όλοι θέλουμε να κερδίσουμε. Θα κάνουμε ότι μπορούμε. Δεν πρέπει να λέμε μεγάλα λόγια. Πρέπει να βγάλουμε την δουλειά μας στο παρκέ. Πρέπει να είμαστε παραγωγικοί και να… τελειώσουμε την δουλειά».

-τον Ντέρικ Γουίλιαμς και τον τρόπο αντιμετώπισης του:

«Πρέπει να παίξουμε δυνατά, με τα χέρια μας στην μπάλα, να μαρκάρουμε δυνατά, να μην του επιτρέψουμε να βρει ρυθμό και ελεύθερα σουτ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αταμάν στους παίκτες του: «Κάναμε τη διαφορά στην επίθεση, δεν ήταν εύκολο σε αυτή την έδρα»

Γιούρτσεβεν στο sport-fm.gr: «Ήμασταν όλοι ''καυτοί'' στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τη νίκη»-Τι είπε για το μέλλον του

Πετρίδης: «Κερδίζει έδαφος για την παραμονή ο Γιούρτσεβεν - Είχε πάρει… φωτιά ο Όσμαν στο Κάουνας»

Έκανε «κηδεία» στην Εφές Αναντολού σε επικό ματς και την… παίρνει μαζί της η Βιλερμπάν

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Δεύτερος παρέα με δύο ο Παναθηναϊκός, απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής η Χάποελ!

Διέλυσε με 100άρα τον Ερυθρό Αστέρα και επέστρεψε στις νίκες μετά από έξι συνεχόμενες ήττες η Παρί!

Τα highlights από την ανατροπή και νίκη του Παναθηναϊκού στο Κάουνας

«Η ξέφρενη πορεία του Παναθηναϊκού συνεχίζεται»: To σχόλιο Πετρίδη για τη μεγάλη ανατροπή στο Κάουνας

Αταμάν: «Ο Γιούρτσεβεν με τέτοιες εμφανίσεις μπορεί να είναι ο βασικός μας σέντερ - Αισιοδοξούμε για Λεσόρ»

Μασιούλις: «Δεν παίξαμε σαν ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο»