«Έδεσαν» έναν από τους σημαντικότερους παίκτες τους οι Κλίπερς!

Ο σύλλογος του LA ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Καγουάι Λέοναρντ, χωρίς να διευκρινίζει τη διάρκεια του νέου συμβολαίου ή τα χρήματα που θα λάβει ο παίκτης.

Αυτή τη στιγμή, ο «Klaw» βρίσκεται στον τρίτο χρόνο ενός τετραετούς συμβολαίου που είχε υπογράψει με τους Κλίπερς για 176 εκατομμύρια δολάρια συνολικά, με οψιόν για την τέταρτη σεζόν. Ο ίδιος θα μπορούσε να κάνει opt-out και να εξερευνήσει την αγορά στην επερχόμενη offseason, ωστόσο επέλεξε να εξασφαλίσει την παραμονή του στη... χλιδή του Λος Άντζελες.

Ο σύλλογος του LA είδε πως φέτος μέχρι στιγμής έχει μείνει υγιής και μακριά από τα μεγάλα προβλήματα, αποφασίζοντας να του προσφέρει νέο συμβόλαιο. Πλέον, στόχος της ομάδας είναι να γίνει το ίδιο και με τον Πολ Τζορτζ.

Ο 32χρονος Λέοναρντ έχει παίξει σε 32 από τα 36 παιχνίδια μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν για τους Κλίπερς, έχοντας κατά μέσο όρο 23,8 πόντους ανά παιχνίδι με 51,6% στα σουτ. Επίσης, σημειώνει 6,1 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ ανά ματς. Μάλιστα, η ομάδα του είναι από τις πιο φορμαρισμένες στο NBA, έχοντας ρεκόρ 23-13 και όντας πολύ ανεβασμένη μετά το trade για τον Τζέιμς Χάρντεν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αντετοκούνμπο: «Αν είμαι καλά, μπορώ να κυριαρχήσω και στις δύο πλευρές – Καλύτερη ομάδα οι Νικς»

Ουέιντ για την περίοδο μετά την απόσυρσή του: «Νόμιζα ότι το μπάσκετ ήταν ο σκοπός μου - Πέρασα μια περίοδο κατάθλιψης»

Ξενέρωσε τη... μισή Ευρώπη ο κόουτς των Καβαλίερς: «Ο Χεζόνια θα ταιριάξει πολύ καλά στο σύστημά μας»

Οι Μάβερικς σκέφτονται να αποδεσμεύσουν τον Μπιμπέροβιτς

Επιστρέφει στο ΝΒΑ για να γίνει συμπαίκτης του Γιάννη στους Μαϊάμι Χιτ ο Ντένις Σμιθ Τζούνιορ

Δεύτερη ανταλλαγή για τον Χιλντ μέσα σε 5 ημέρες - Μετακομίζει στους Μπουλς, παίρνουν Ντίλιγχαμ οι Χόρνετς

Έμεινε στους Γουόριορς ο Κάρι - Ανανέωσε για άλλα δύο χρόνια

Οι Γκρίζλις αποδέσμευσαν τον Ντι' Άντζελο Ράσελ!

Στεφ Κάρι: «Δεν είμαι ο τύπος παίκτη που θα αλλάξει ομάδες για να διεκδικήσει περισσότερα πρωταθλήματα»

Νέα εποχή στους Λέικερς χωρίς ΛεΜπρόν: Πελίνκα και Ρέντικ πιστεύουν στο μέλλον