Σε πολύ καλή κατάσταση φάνηκε πως είναι ο Κογουάι Λέοναρντ, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο επίσημο ντεμπούτο του με τους Ράπτορς και στη νίκη της ομάδας του με 116-104 επί των Κάβαλίερς.

Ο φόργουορντ των Καναδών μίλησε στους δημοσιογράφους μετά το τέλος του παιχνιδιού δηλώνοντας ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του και πρόσθεσε πως υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης. «Ένιωσα όμορφα. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε και που ολοκλήρωσα υγιής το παιχνίδι, οπότε όλα πήγαν καλά», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια τόνισε: «Είναι νωρίς ακόμα. Ήταν μόνο το πρώτο ματς της σεζόν. Κάναμε πολλά λάθη στην άμυνά μας, τα οποία όμως μπορούμε να τα διορθώσουμε. Επίσης, πολλές φορές ήμασταν στατικοί στην επίθεση. Αλλά η καλή μας απόδοση σε γενικές γραμμές, η συγκέντρωσή μας και η «σκληράδα» με την οποία παίξαμε, μας έδωσαν τη νίκη», ήταν τα λόγια του 27χρονου σμολ φόργουορντ.

Στη συνέχεια, ο Λέοναρντ ρωτήθηκε για το πόσο κοντά είναι στο να φτάσει στο επίπεδο που ήταν πριν τον σοβαρό τραυματισμό του.«Κοιτάζω μόνο μπροστά αυτή τη στιγμή και δεν κοιτάζω το παρελθόν. Τα πάντα έχουν να κάνουν με το τι κάνω τώρα και το τι χρειάζεται να κάνω για να είμαι ο καλύτερος παίκτης για τους Ράπτορς. Εκεί βρίσκεται όλη μου η συγκέντρωση», απάντησε σχετικά.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube