Οι φήμες οργιάζουν εδώ και πολύ καιρό για τη σχέση Leonardo DiCaprio και Gigi Hadid, αλλά τώρα φαίνεται ότι μπορεί να υπάρχει και κάτι που να κρύβεται στο παρασκήνιο. Ο διάσημος ηθοποιός πήγε πρόσφατα διακοπές με γιοτ στην Ευρώπη και φαίνεται ότι εθεάθη με ένα μοντέλο, που είναι φίλη της Hadid.

Ο 48χρονος ηθοποιός ταξίδεψε στα ανοικτά των ακτών της Ίμπιζα, στην Ισπανία, μαζί με την Meghan Roche, ένα 22χρονο μοντέλο από την Αμερική, που έχει συνεργαστεί με κορυφαίες μάρκες πολυτελείας.



Σε φωτογραφίες που δημοσίευσε το TMZ, οι δυο τους φαίνονται να βγαίνουν μαζί από το ίδιο βαν και να κατευθύνονται προς το γιοτ του ηθοποιού για να επιβιβαστούν, ενώ φαίνεται ότι κανείς άλλος δεν επιβιβάστηκε στο σκάφος και το έκαναν χωρίς να προσπαθήσουν να κρυφτούν από κανέναν.

Φαίνεται ότι η Meghan και ο Leo πέρασαν το βράδυ μαζί, καθώς υπάρχουν κι άλλες φωτογραφίες της Meghan με εντελώς διαφορετικό ντύσιμο την Κυριακή.



Τις τελευταίες εβδομάδες, οι φήμες για πιθανή σχέση μεταξύ του Dicaprio και της Gigi Hadid δεν έχουν κοπάσει, παρόλο που έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι είναι απλώς καλοί φίλοι. Η Meghan, παρεμπιπτόντως, έχει εντοπιστεί αρκετές φορές στο πλευρό του διάσημου μοντέλου.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube