Τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως η Super League δεν συμπεριλαμβάνει στις συζητήσεις με την κυβέρνηση για την αναδιάρθρωση τη Football League εξέφρασε ο πρόεδρος της δεύτερης κατηγορίας, Λεωνίδας Λεουτσάκος, μιλώντας στον Libero FM.

Αναλυτικά, ο Λεωνίδας Λεουτσάκος μίλησε για:

-τις επαφές για την αναδιάρθρωση: «Εμείς δεν έχουμε πάρει ακόμα θέση, γιατί όλα αυτά που ακούγονται είναι ανεπίσημα. Εμείς κοιτάμε τα συμφέροντα της Football League και των ομάδων. Εμείς θέλουμε δύο ομάδες να ανεβαίνουν στη Super League και δύο να πέφτουν. Αυτό που ίσχυε να συνεχίσει να ισχύει. Εμείς πέρυσι κάναμε την δική μας αναδιάρθρωση, ρίξαμε περισσότερες ομάδες. Είχαν πει και στη Super League να το κάνουν, αλλά δεν το έκαναν. Εμείς κάναμε την εξυγίανση της κατηγορίας και περιμένουμε κάποια ανταπόκριση για βοήθεια από την Πολιτεία, γιατί είμαστε η μόνη κατηγορία που ό,τι είπε το έκανε. Αν η Super League αποφασίζει για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, χωρίς τη Football League, αυτό δεν μπορεί να γίνει. Δεν μπορούν οι ομάδες της Super League να αποφασίζουν και για εμάς. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μας φωνάζουν να συζητήσουμε όλοι μαζί. Δηλαδή αποφασίζουν οι κύριοι αυτοί για εμάς; Αναμένουμε επίσημες αποφάσεις και ανακοινώσεις και στη συνέχεια θα συζητήσουν οι ομάδες και ό,τι αποφασίσουν θα το εφαρμόσουμε».

-το αν θα γίνει συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη: «Η επόμενη κίνηση που περιμένουμε είναι να ενημερωθούμε από επίσημα χείλη. Υπάρχει και ένα συμβόλαιο που είναι σε εκκρεμότητα με την ΕΡΤ, που είμαστε σε διαπραγματεύσεις, αλλά περιμένουμε την αναδιάρθρωση. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, για να ξεκινήσουμε τις συζητήσεις, να δούμε τι μπορούμε να διεκδικήσουμε.

-τις συζητήσεις με την ΕΡΤ για το τηλεοπτικό συμβόλαιο: «Σε μας υπάρχει κεντρική διαχείριση και για κάθε ομάδα θα είναι το ίδιο ποσό. Δεν έχουμε κάτι επίσημο ακόμα, γιατί περιμένουμε την αναδιάρθρωση. Περιμένουμε να κάτσουμε σε ένα τραπέζι με την ΕΡΤ να συζητήσουμε και να διαπραγματευτούμε τι μπορούμε να διεκδικήσουμε παραπάνω από αυτά που είχαμε πάρει πέρυσι και πρόπερσι. Πέρυσι και τα νούμερα τηλεθέασης και τα νούμερα των εισιτηρίων ήταν πολύ διαφορετικά από την προηγούμενη χρονιά».

-τον στόχο των εσόδων που προσδοκά: «Αυτό που θέλουμε για τις ομάδες της κατηγορίας, είναι από 200.000 ευρώ το λιγότερο. Για να είμαστε ικανοποιημένοι και να μπορούν οι ομάδες να ανταπεξέλθουν. Προσπαθούμε να βρούμε ένα ποσό για να βοηθήσουμε τις ομάδες. Από εκεί και πέρα ό,τι κέρδη έρχονται, θα πάνε κατευθείαν στις ομάδες.»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»

Βοσνιάδης: «Για να πετύχεις χρειάζεται ικανή διοίκηση και πρόεδρος - Μακάρι να περνάμε τις χρονιές με επιτυχία»

Super League 2: Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των playoffs/playouts

Κάλεσμα Ρούπτσου σε επενδυτές για τον Πανιώνιο: «Όποιος μπορεί να δώσει μεγαλύτερο όραμα, είμαστε εδώ»

Η προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος της Super League 2: Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις

Καλουτσικίδης για την άνοδο της Καλαμάτας: «Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε πετύχει»

Τον… χαβά του ο Ηρακλής, «στα ίσα» Νέστος και Καβάλα για την σωτηρία!

Μυθική νύχτα ανόδου για την Καλαμάτα: Αποθέωση μέχρι τα ξημερώματα για τη «Μαύρη Θύελλα»

Η Καλαμάτα γιορτάζει: Στους δρόμους της πόλης ο κόσμος - Τρέλα για την άνοδο και αποθέωση στην αποστολή!