Στο οικογενειακό κλίμα εντός των τειχών της ομάδας, ανάμεσα σε παίκτες, προπονητές και τους προέδρους, μέχρι και την ακούραστη δουλειά του προσωπικού της ΚΑΕ, απέδωσε ο Νίκος Λεπενιώτης την κατάκτηση του φετινού νταμπλ από τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, ο τζένεραλ μάνατζερ των «ερυθρόλευκων» ευχαρίστησε τους χορηγούς και συνεργάτες που ήταν στο πλάι των Πειραιωτών, κλείνοντας με το μήνυμα πως τα καλύτερα έρχονται.

Το μήνυμα του Νίκου Λεπενιώτη:

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του double. Ήταν μια πολύ μεγάλη και δύσκολη αγωνιστική σεζόν και η τεράστια προσπάθεια όλων ανταμείφθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η πιο σημαντική παράμετρος της επιτυχίας είναι το γεγονός ότι ο οργανισμός αυτός είναι μια δεμένη και αγαπημένη οικογένεια, από τους προέδρους, το αγωνιστικό staff, τους εκπληκτικούς παίκτες μας, ως το ακούραστο προσωπικό της ΚΑΕ και όλους τους χορηγούς και συνεργάτες.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους φιλάθλους μας για την πίστη, την υπομονή και την υποστήριξη τους σε αυτή την ομάδα, τόσο στις επιτυχίες όσο και στις δύσκολες στιγμές. Τα καλύτερα έρχονται
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άρης: Όλο και πιο κοντά ο Ρόμπινσον Ερλ, δεν μπαίνει σε πλειστηριασμό για Τολιόπουλο

Είδε Πουλακίδα ο Μπαρτζώκας στο Summer League-Τι έκανε ο 23χρονος άσος-Διάψευση για Τζόουνς Γκαρσία

Γιαννακόπουλος για Χουάντσο: «Ποιος θα τον αφήσει να φύγει; Να παίζει για όσο θέλει!»

Ηττήθηκε από την Ισπανία, τερμάτισε τρίτη και θα αντιμετωπίσει το Iσραήλ στους «16» του Ευρωμπάσκετ U20 η Ελλάδα!

Ζέρβας: «Στόχος του Ολυμπιακού ο Πουλακίδας, απόψε το ραντεβού - Προς διαζύγιο με Γουόκαπ, τι ισχύει με Ντόρσει»

Μοντέρο: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό - Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους οπαδούς»

«Έτοιμοι;»: Ο Τρινκιέρι στο νέο promo της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τα διαρκείας 2026-27

ΑΕΚ: Τότε βγαίνουν στην κυκλοφορία τα διαρκείας για τη σεζόν 2026/27

Χατζηλάμπρου: «Όνειρο το συμβόλαιο με Άρη, την ομάδα που λατρεύω-Θαυμάζω τον Σπανούλη»

Αγγελετάκης-Δακτυλίδης: «Η Μύκονος Betsson θα εκπροσωπήσει με υπερηφάνεια το νησί μας στην Ευρώπη»