Παρά τις απουσίες και τα προβλήματα από νωρίς με τα φάουλ, ο ψυχωμένος Παναθηναϊκός τα έδωσε όλα κόντρα στη Βίρτους και έφυγε από την Μπολόνια με το τέταρτο διπλό του στη φετινή Ευρωλίγκα (82-77).

Μετά την αναμέτρηση, ο Ματίας Λεσόρ που ήταν καθοριστικός με 16 πόντους και 8 ριμπάουντ, τόνισε πως ποτέ δεν είναι εύκολο να κερδίζεις εκτός έδρας, όμως οι φίλοι των «πρασίνων» που βρέθηκαν στην Ιταλία έκαναν τους παίκτες να νιώσουν σαν στο... σπίτι τους.

«Ποτέ δεν είναι εύκολο να κερδίσεις εκτός. Οι οπαδοί ήταν εδώ, μας βοήθησαν πολύ να νιώθουμε σαν να είμαστε στην έδρα μας. Απλά προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Με εμπιστεύονται οι συμπαίκτες μου, οι προπονητές και προσπαθώ να το ανταποδώσω, να παίζω όσο πιο σκληρά μπορώ», ανέφερε αναλυτικά ο Λεσόρ στην κάμερα της Euroleague.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

EuroLeague: Στις 24/9 το τζάμπολ της νέας σεζόν-Πότε γίνονται Super Cup και Final 4

Επίσημο: Ομόφωνα στη νέα EuroLeague η Μπεσίκτας και αύξηση σε 24 ομάδες το 2027-Δεκαετές η Ρεάλ

«Σφραγίζεται» η είσοδος Μπεσίκτας αντί Μονακό στην EuroLeague-Αύξηση σε 24 ομάδες από το 2027/28

Στη Σόφια και τη νέα σεζόν η Χάποελ Τελ Αβίβ, αν δεν γίνουν τα παιχνίδια της στο Ισραήλ

Ευρωλίγκα: Στην κορυφή του Top-10 της σεζόν ο Χέιζ-Ντέιβις!

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»