Οδυνηρός υποβιβασμός για τη Λέστερ!

Δέκα χρόνια μετά την παραμυθένια πορεία τους μέχρι την ιστορική κατάκτηση της Premier League, τη σεζόν 2015-15, οι «αλεπούδες» υποβιβάστηκαν από την Championship και του χρόνου θα αγωνίζονται στην 3η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου (EFL League One)!

Η Λέστερ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη που χρειαζόταν στην εντός έδρας αναμέτρησή της με τη Χαλ, με το τελικό 2-2 να την καταδικάζει σε υποβιβασμό, αφού ακόμα και αν καταφέρει να κάνει δύο νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια της κόντρα σε Μίλγουολ και Μπλάκμπερν, δεν θα μπορέσει να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Έτσι, η Λέστερ υποβιβάζεται για δεύτερη διαδοχική σεζόν (το τέλος της περσινής τη βρήκε να αποχαιρετά την Premier League) και έτσι θα βρεθεί στην 3η κατηγορία για πρώτη φορά μετά από το 2008!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube