Με ικανοποίηση για τη νίκη της Κηφισιάς Tutu Deals, αλλά και με σαφή επισήμανση στα προβλήματα που παρουσίασε η ομάδα στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, εμφανίστηκε ο Σεμπαστιάν Λέτο μετά το 3-1 επί του Βόλου Elabet.
Ο Αργεντινός τεχνικός έδωσε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την αντίδραση και την ανατροπή, ωστόσο τόνισε πως η ομάδα πρέπει να βελτιώσει την αγωνιστική της προσέγγιση και να μπαίνει πιο συγκεντρωμένη στα παιχνίδια της.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην Magenta TV:
Για τις συνεχόμενες τριάρες της Κηφισιάς: «Είναι σημαντικές πληροφορίες αυτές. Δεν ξεκινήσαμε όπως έπρεπε, δεχτήκαμε το γκολ και γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο εάν δεν ήμασταν όπως πρέπει».
Για το πόσο ικανοποιημένος είναι από το 1 μέχρι το 10: «8.5. Δεν ξεκινήσαμε όπως θα έπρεπε, ενώ λέγαμε όλη την εβδομάδα ότι πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι. Δεν μπήκαμε, αλλά μετά το 10’-15’ το ισορροπήσαμε και το καταφέραμε. Αξίζουν μπράβο στους παίκτες, αλλά πρέπει να το φτιάξουμε αυτό».
Για τον Αποστολάκη που έπαιξε με ανάποδο πόδι: «Δυστυχώς είχαμε κάποια προβλήματα στην αριστερή πλευρά και έπρεπε να παίξει με το ανάποδο πόδι. Είμαστε χαρούμενοι γιατί δεν είναι εύκολο να μπαίνεις και να αποδίδεις τόσο καλά».