Ο Σεμπάστιαν Λέτο τόνισε πως η Κηφισιά έπαιξε καλά κόντρα στον Παναθηναϊκό με την μπάλα στα πόδια κι ήταν πιεστική, όμως θεωρεί πως με την αποβολή του Ζοϊμπουά έπαιξε πιο ελεύθερα Παναθηναϊκός, αλλά δεν τους πίεσε πολύ κι έδωσε το σύνθημα για τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά: «Πιστεύω πως είχαμε μία καλή εμφάνιση. Ήμασταν παρόντες σε όλο το παιχνίδι μέχρι την κόκκινη κάρτα. Προσπαθήσαμε να παλέψουμε, να είμαστε καλοί με την μπάλα στα πόδια, να είμαστε πιεστικοί και νομίζω το καταφέραμε. Δεν θεωρώ ότι δεχτήκαμε μεγάλη πίεση από τον Παναθηναϊκό. Η αποβολή άλλαξε λίγο τις συνθήκες του αγώνα και μπόρεσε να παίξει πιο ελεύθερα. Είμαι χαρούμενος για την απόδοση και την εικόνα που είχαν οι ποδοσφαιριστές μου.

Μέχρι τώρα, έχουμε παίξει με την ΑΕΚ που είναι στο Champions League, τον ΟΦΗ που είναι στο Europa και τον Παναθηναϊκό που έχει μεγάλο μπάτζετ, επομένως το πρόγραμμά μας δεν ήταν το καλύτερο δυνατό. Πάμε τώρα να πάρουμε τους βαθμούς την Κυριακή κόντρα στον Λεβαδειακό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κηφισιάς

Το σκάσιμο της μπάλας μέσα από τη γραμμή και ο λόγος που δόθηκε το πέναλτι του Παναθηναϊκού

Νίστρουπ: «Δείξαμε την ποιότητά μας - Πρέπει να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα, αλλά είμαι ικανοποιημένος»

«Ο Λεβαδειακός παίρνει δανεικό τον Ποπέσκου από τη Στεάουα»

Νικολογιάννης: «Κάνγκουα και Καμαρά ξανά κινητήριοι μοχλοί, χάρμα ιδέσθαι ο Αντίνο - Πεντακάθαρο το πέναλτι»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός καθάρισε με τετράδα-φωτιά στη μεσαία γραμμή»

Πέρασε ως αλλαγή και σκόραρε το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού ο Ραστόντερ

Βαθμολογία Stoiximan Super League: Στην κορυφή με 3/3 μαζί με τον Παναιτωλικό ο Παναθηναϊκός - Η επόμενη αγωνιστική

Ματσάρα και «πράσινο» 3Χ3: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κηφισιάς!

Με αργεντίνικη φινέτσα ο Παναθηναϊκός νίκησε τη θαρραλέα Κηφισιά