Πώς και πώς περίμενε την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό ο Σεμπάστιαν Λέτο. Με το που πάτησε το πόδι του ξανά σε ελληνικό έδαφος, στις 18.00, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν έκρυψε την αγάπη του για τους οπαδούς των «πράσινων», που τον αποθέωσαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Περίμενα την επιστροφή μου και σήμερα μου δόθηκε ξανά η ευκαιρία. Είναι φανταστικοί οι οπαδοί που έχουν έρθει εδώ, δεν μπορείς να το εξηγήσεις με λόγια, αλλά είναι ιδιαίτερη η χαρά που βρίσκομαι εδώ και πάλι. Έχω έρθει πίσω για αυτούς τους φιλάθλους».



Οι σχεδόν 500 φίλοι του «Τριφυλλιού» που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο δημιούργησαν «καυτή» ατμόσφαιρα και θυμήθηκαν τα παλιά συνθήματα για τον 29χρονο, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει στις δηλώσεις του την χαρά του.



Ο Λέτο θα περάσει την Παρασκευή από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα «σφραγίσει» με την υπογραφή στο συμβόλαιο την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.



Άφιξη Λέτο

Η αποθέωση του Λέτο

Posted by ΣΠΟΡ FM 94.6 on Thursday, February 4, 2016

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπενίτεθ: «Του χρόνου θα παλέψουμε για τον τίτλο, υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο» - Τι είπε για μεταγραφές του Ιανουαρίου!

Ρέλβας: «Το 0-0 μας αφήνει μια μικρή στεναχώρια, αλλά τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως θες»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία στη Λεωφόρο και τη νίκη του ΠΑΟΚ

Ρότα: «Αν μας έλεγαν ότι τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος θα ήμασταν στο +6, θα το υπογράφαμε»

Τετέι: «Μεγάλο λάθος που μείναμε με 10 παίκτες, είμαστε εδώ και θα παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι»

Νίκολιτς: «Υπήρξε μια χαλαρότητα - Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ντεκόρ στα playoffs, έχει περηφάνια»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να βρει έναν οποιοδήποτε τρόπο για να κερδίσει και τα κατάφερε»

Κετσετζόγλου: «Δίκαιο το 0-0, δεν πήρε υπερβολικά ρίσκα η ΑΕΚ»

Τα highlights από τη δραματική ισοπαλία στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Ο Ηλιόπουλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με κασκόλ ΑΕΚ και αγκάλιασε τους παίκτες της Ένωσης