Στην ψυχολογική ώθηση που πήρε ο Παναθηναϊκός με τη δεύτερη σερί νίκη σε ντέρμπι με το 3-2 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά και στα λάθη του «τριφυλλιού» στο δεύτερο μέρος, στάθηκε ο Σεμπάστιαν Λέτο με δηλώσεις του στον αθλητικό Τύπο.

«Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά πρέπει να μάθουμε απ΄ όσα δεν κάναμε καλά στο δεύτερο. Πρέπει να μάθουμε να ελέγχουμε τον ρυθμό και να κρατάμε το αποτέλεσμα. Μας ισοφάρισαν από 2-0, άρα κάτι δεν κάναμε καλά. Δείξαμε θετικά στοιχεία αλλά και κάποια αρνητικά, που πρέπει να διορθώσουμε», ανέφερε –μεταξύ άλλων- ο άσος των «πράσινων».

Αναλυτικά μίλησε για:

- το ματς με την ΑΕΚ: «Οι τρεις βαθμοί έχουν μεγάλη σημασία. Δώσαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μιας μεγάλης ομάδας, όπως είναι η ΑΕΚ, αλλά κάναμε αυτά που έπρεπε και πανηγυρίσαμε μία σημαντική νίκη».

- την ώθηση που έχει πάρει ο Παναθηναϊκός από τις νίκες σε δύο σερί ντέρμπι (με Ολυμπιακό και ΑΕΚ): «Τα ντέρμπι δίνουν πάντα το κάτι παραπάνω. Νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να παίξεις καλύτερα στη συνέχεια. Έχουμε πολλά σημαντικά ματς από εδώ και πέρα και πρέπει να πάρουμε ανάλογα αποτελέσματα».

- την εικόνα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο: «Είναι λογικό ως έναν βαθμό. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά και προηγηθήκαμε 2-0. Ήταν λογικό ο αντίπαλος να βγάλει αντίδραση, μείωσε, μας πίεσε, ισοφάρισε. Φυσιολογικά υποφέραμε λίγο, αλλά το ελέγξαμε γρήγορα και στο τέλος πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

-το τι κρατάει από το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά πρέπει να μάθουμε απ΄ όσα δεν κάναμε καλά στο δεύτερο. Πρέπει να μάθουμε να ελέγχουμε τον ρυθμό και να κρατάμε το αποτέλεσμα. Μας ισοφάρισαν από 2-0, άρα κάτι δεν κάναμε καλά. Δείξαμε θετικά στοιχεία αλλά και κάποια αρνητικά, που πρέπει να διορθώσουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube