Στα τεράστια κύματα στο Κάθισμα της Λευκάδας προσπάθησε νεαρός άνδρας περίπου 30 ετών από τα Τρίκαλα, να κολυμπήσει και δυστυχώς παρασύρθηκε με αποτέλεσμα τον πνιγμό του, όπως μεταδίδει το ilefkada.gr.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες όσων βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην παραλία, τα τεράστια κύματα παρέσυραν τον άτυχο νέο, ο οποίος παρά τις προσπάθειες που έγιναν να του πετάξουν σχοινί ώστε να τον σώσουν, δεν τα κατάφερε και ανασύρθηκε νεκρός.

Λιμενικό, ΕΚΑΒ με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής μετέφεραν τον άνδρα στο ασθενοφόρο και από εκεί στο νοσοκομείο Λευκάδας.

Και η τραγική σύμπτωση. Βρισκόταν στη Λευκάδα, όπως είπε δικός του άνθρωπος που ήταν στην παραλία, γιατί επρόκειτο να παντρευτεί την επόμενη εβδομάδα και ήρθε στη Λευκάδα με τους φίλους του για μπάτσελορ. Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για εκείνον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τυχαία βρισκόταν στο Κάθισμα ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Πυροσβέστης, Νίκος Λάζαρης, ο οποίος μαζί με άλλους λουόμενους προσπάθησε να τον σώσει ενώ κολυμπούσε και ήταν ακόμη ζωντανός όμως τα τεράστια κύματα δεν τους επέτρεπαν να τον πλησιάσουν.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κακοκαιρία στην Κρήτη: Έκτακτη επιχορήγηση ζητά ο δήμαρχος Πλατανιά Χανίων για την αποκατάσταση των ζημιών

Δίκη για τα Τέμπη: Κατέθεσαν οι γονείς της Αγάπης Τσακλίδου και ο αδερφός του Ανδρέα Παυλίδη

Θάνατος Μαζωνάκη: Τι είναι η προποφόλη, το φάρμακο που σκότωσε τον Μάικλ Τζάκσον

Προφυλακίστηκε ο 35χρονος για την επίθεση στην οδηγό ταξί στη Νέα Ιωνία - Τι υποστήριξε

H Κατερίνα Γαλανού Γενική Διεθύντρια του ΣΚΑΪ 100,3

Video από το ατύχημα με το αγωνιστικό αυτοκίνητο στο Αγρίνιo - Στη ΜΕΘ ο 31χρονος οδηγός

Θάνατος Μαζωνάκη: Ο ΙΣΑ ζητά συμπληρωματική ποινική δίωξη κατά των δύο γιατρών

Θάνατος Μαζωνάκη: «Μίλησε» το κινητό της γιατρού - Έσβησε συνομιλίες, αναζητούσε στην AI τρόπους επαναφοράς από μέθη

«Το μέλλον στα χέρια σας»: Πρόωρες εκλογές για τις 29 Νοεμβρίου ανακοίνωσε ο Σάντσεθ - Αιχμές για Νετανιάχου

12χρονη σκοτώθηκε από πυροβολισμούς μετά από καβγά για θέση στάθμευσης στις ΗΠΑ