Λευκορωσία και Βόρεια Ιρλανδία αναμετρήθηκαν για την 3η αγωνιστική για το 3ο γκρουπ δυναμικότητας στον 3ο όμιλο του Nations League.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν να εκμεταλλευτούν την γκέλα της Βουλγαρίας απέναντι στο Λουξεμβούργο (0-0, 12/10) όμως δεν τα κατάφεραν και με το 0-0 έμειναν στην πρώτη θέση σε ισοβαθμία.

Με νίκη θα μπορούσε η Λευκορωσία να ξεφύγει με τρεις βαθμούς προβάδισμα όμως η επιθετική της γραμμή απογοήτευσε. Μάλιστα πιο κοντά στο γκολ βρέθηκε η Βόρεια Ιρλανδία που κυνήγησε με πιο ορθολογικό τρόπο το γκολ. Στο φινάλε όμως καμάι από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να κόψει τον «γόρδιο δεσμό» για το τελικό 0-0.

Αποτελέσπατα 3ης αγωνιστικής:
Βουλγαρία-Λουξεμβούργου 0-0

Λευκορωσία-Βόρεια Ιρλανδία 0-0

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παούνοβιτς: «Μεγάλο πλεονέκτημα της Ελλάδας με Γιοβάνοβιτς, γνωρίζει καλά το ελληνικό και το σέρβικο ποδόσφαιρο»

Πρεμιέρα στη Σερβία για την Ελλάδα: Το πρόγραμμα της Εθνικής στο Nations League

Γκαγκάτσης: «Η πρόκληση είναι μεγάλη, αλλά πιστεύουμε στις δυνατότητες των διεθνών μας»

Γιοβάνοβιτς: «Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια αλλά θα είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε τα πάντα»

Σαλπιγγίδης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Στόχος της Εθνικής να διατηρηθεί στην πρώτη κατηγορία του Nations League»

Θα μετρήσει τις δυνάμεις της με θηρία η Ελλάδα στο νέο Nations League!

Ταμπάκος: «Κληρώνει για την Εθνική, μετράει τις δυνάμεις της με τους ισχυρούς»

Ιστορική συμμετοχή της Ελλάδας στη League A του Nations League – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κλήρωση

Απειλές στη σύζυγο του Μοράτα για το χαμένο πέναλτι: «Θα σκοτώσω τον άντρα και τα παιδιά σου»

Η... ψυχρή χειραψία του Γιαμάλ στον Κριστιάνο έγινε viral