Με λόγο απλό, αληθινό και γεμάτο εικόνες, ο Λευτέρης Λαζάρου μιλά για τον Πειραιά της παιδικής του ηλικίας, για τους καραβομάγειρες που σημάδεψαν την πορεία του, για τα πρώτα του χρόνια στην κουζίνα και για τη διαδρομή που τον οδήγησε στο Βαρούλκο - το πρώτο ελληνικό εστιατόριο που τιμήθηκε με αστέρι Michelin.

Για να διαβάσετε το άρθρο στο cookout.gr επισκεφθείτε το link στον σύνδεσμο: Λευτέρης Λαζάρου: «Η θάλασσα είναι η κουζίνα μου» (PODCAST)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube