Λεωφορεία έχουν αρχίσει να εισέρχονται στις περιοχές ανατολικά του Χαλεπίου, υπό την επίβλεψη του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού (ICRC), αλλά και της Συριακής Ερυθράς Ημισελήνου, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων της Συρίας SANA.

Τα λεωφορεία θα μεταφέρουν αντάρτες, αλλά κι αμάχους. Η εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στη Συρία, Ελίαζμπεθ Χοφ, δήλωσε ότι μία ομάδα του αναφερόμενου οργανισμού κατευθύνεται στη Ραμούσα στα νοτιοδυτικά του Χαλεπίου, όπου και θα διεξαχθεί η επιχείρηση της εκκένωσης.

Τηλεοπτικά πλάνα της συριακής τηλεόρασης δείχνουν λεωφορεία να έχουν παρκάρει σε διασταύρωση στη Ραμούσα, με τη συνοδεία ενός οχήματος της Συριακής Ερυθράς Ημισελήνου, ενώ στην περιοχή υπάρχουν κι άλλα μεγαλύτερα οχήματα του ICRC και της Συριακής Ερυθράς Ημισελήνου.

Ωστόσο, μία εκπρόσωπος του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού στη Γενεύη, δήλωσε ότι δε μπορεί να επιβεβαιώσει τις εξελίξεις.

Πηγή: newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ιράν: Έξι νεκροί στις μεγαλύτερες διαδηλώσεις των τελευταίων τριών ετών

Σοβαρός τραυματισμός 16χρονου από πυροβολισμό στην Πρέβεζα - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Κραν Μοντανά: Στους 47 οι νεκροί – Αγνοούνται 16 Ιταλοί

Τροχαίο με 2 τραυματίες στην Αθηνών-Λαμίας: Καθυστερήσεις στην κυκλοφορία στο ύψος της Βαρυμπόμπης

Τραγωδία στην Ελβετία: Πώς ξεκίνησε η φωτιά - Μαρτυρίες για «βεγγαλικά» σε μπουκάλια σαμπάνιας

Ταγιάνι: H φωτιά στο Κραν Μοντανά ενδέχεται να προκλήθηκε από πυροτεχνήματα

Κινητοποίηση των ελληνικών διπλωματικών αρχών στην Ελβετία μετά την έκρηξη στο Κραν Μοντανά

Ολλανδία: Παρανάλωμα του πυρός εκκλησία του 1884 στο Άμστερνταμ – 2 νεκροί από πυροτεχνήματα

Ρεβεγιόν άνευ… αλκοόλ - «Πρωτοχρονιάτικο» σαφάρι από την Τροχαία στην Αττική: 6.129 αλκοτέστ, θετικά τα 62

Οι νέες τιμές των διοδίων στους αυτοκινητόδρομους της Δυτικής Ελλάδας - Τι αλλάζει από σήμερα