Στη σύλληψη δυο 23χρονων ανδρών για τον βιασμό μιας 17χρονης στη Λιβαδειά προχώρησε χθες το βράδυ η αστυνομία στο Κερατσίνι.

Τo νέο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης, κατήγγειλε η ίδια η ανήλικη, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, μετέβη στην Ασφάλεια Λιβαδειά. Οπως κατήγγειλε, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με έναν από τους νεαρούς, οι οποίοι πήγαν στην πόλη και συναντήθηκαν μαζί της.

Οι νεαροί την έβαλαν με το ζόρι στο αυτοκίνητό τους και την πήγαν σε ένα χωράφι όπου την βίασαν και οι δύο. Στη συνέχεια οι δράστες έφυγαν από την περιοχή.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, το βράδυ. Η αστυνομία προχώρησε στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όπου τους εντόπισε στην περιοχή του Κερατσινίου και τους συνέλαβε.

Οι δυο νεαροί αναμένεται σήμερα να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Λιβαδειάς.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μεγάλες ζημιές από την καταιγίδα στον Άγιο Δημήτριo: Ο Δήμος ζητά να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Πώς θα κινηθούν τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Θεοφάνια

Tροχαίο στο Χαϊδάρι με έναν νεκρό – Συνελήφθη 17χρονος που διέθετε δίπλωμα, αλλά οδηγούσε δίχως επίβλεψη γονέα

Στη Γαλλία το «μαύρο κουτί» του μοιραίου Falcon

Μητροπολίτης Κοζάνης: «Βλέπω έξω καθηγητές να γυρίζουν τη μαύρη νύχτα με το σκυλάκι τους - Εκεί κατήντησε η Ελλάδα»

Τροχαίο δυστύχημα στην Ιερά Οδό - Ανήλικος ο οδηγός του αυτοκινήτου

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τα Χριστούγεννα

Πτώση τιμών στις κατοικίες του Λονδίνου – Γιατί οι ακριβές περιοχές “βουλιάζουν”

Η NORAD παρακολουθεί το ταξίδι του Άγιου Βασίλη σε όλο τον κόσμο

Εορτολόγιο 25 Δεκεμβρίου: Η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας – Ποιοι γιορτάζουν ανήμερα Χριστούγεννα, όλα τα ονόματα