Απόλυτα δίκαιη χαρακτήρισε την κατάκτηση του τίτλου από την ΑΕΚ ο Μάρκο Λιβάγια.

Μιλώντας στη «Real News», ο Κροάτης σημείωσε ότι η «Ένωση» ήταν ανώτερη από όλους τους αντιπάλους της και έδωσε το σύνθημα για νταμπλ.

«Ήμασταν καλύτερη ομάδα όλη τη χρονιά και το δείξαμε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Βρίσκαμε πάντοτε τον τρόπο να παίρνουμε αυτό που θέλουμε και στο τέλος οι κόποι μας δικαιώθηκαν. Τώρα μπροστά μας έχουμε το Κύπελλο και εννοείται ότι θέλουμε να το πάρουμε κι αυτό, για να πετύχουμε το νταμπλ και να γράψουμε ιστορία.

Σε αυτό το παιχνίδι οφείλουμε, όπως κάθε στιγμή φέτος, να εμφανιστούμε σταθεροί στην απόδοσή μας, σοβαροί στην προσπάθεια και αποφασιστικοί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Θα είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι και για τους δύο αντιπάλους, όμως πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και θέλουμε πολύ να σηκώσουμε και το Κύπελλο, που θα αφιερώσουμε στους οπαδούς μας για την απίστευτη στήριξη και δύναμη που πάντοτε μας δίνουν»
, ανέφερε χαρακτηριστικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς και οι αρχηγοί της ομάδας εύχονται καλά Χριστούγεννα

Ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες για Λιβάι Γκαρσία - Τι λέει η Σπαρτάκ

Πιρόλα: «Θα έπαιρνα χίλιες φορές την απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό - Ελπίζω να με λάβουν υπόψη στην εθνική Ιταλίας»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά το 2025 με τη γιορτή του Πανάθα!

Η νέα Χριστουγεννιάτικη mini-movie του ΠΑΟΚ με Σκιαδαρέση, Μαυρόπουλο, Ζαμπούνη και… Τάισον σε ρόλο έκπληξη!

Νικολακόπουλος: «Τι θα φέρει ο Άη Βασίλης στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Τα χαρακτηριστικά του χαφ και του φορ που θέλει η ΑΕΚ - Τι ισχύει με Τσάπρα»

Υπεύθυνος επικοινωνίας ΤΣΣΚΑ: «Είναι ο Νίκολιτς προδότης ή όλοι στην ομάδα είναι ηλίθιοι που τον άφησαν να φύγει;»

«Όλα τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα σαν του μικρού μας φίλου!»: Οι χριστουγεννιάτικες ευχές του Ατρομήτου

Μοίρασε και φέτος χαμόγελα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ο Ατρόμητος

TAGS: A.E.K.