Ανατροπή στην Αγγλία σχετικά με το θέμα της πώλησης της Λίβερπουλ. Όπως έγινε γνωστό, η FSG άλλαξε την αρχική της απόφαση και δεν προτίθεται να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της!

Η Fenway Sports Group είχε ανακοινώσει τον περασμένο Νοέμβρη αφού οι μετοχές που έχουν στην κατοχή τους βρίσκονται προς πώληση και ανέμενε τις προσφορές των υποψήφιων επενδυτών για να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις. Μάλιστα, υπήρξαν και πέντε ενδιαφερόμενοι, χωρίς βέβαια να προχωρήσει κάτι παραπάνω πέρα από φημολογία και ορισμένες αρχικές συζητήσεις.

Τελικά, τα πάντα ανατράπηκαν και η Λίβερπουλ παραμένει στα χέρια των Αμερικανών. Ωστόσο, ο Τζον Χένρι σε ερωτήσεις που δέχτηκε υποστήριξε πως ψάχνει για συμπαίκτες, αλλά δεν παραχωρεί την ομάδα και θεωρεί πως θα υπάρξει κάτι το επόμενο διάστημα μιλώντας προφανώς για κάποιον επενδυτή.






ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»