Επίσημη πρόταση ύψους 4 εκατ. ευρώ κατέθεσε η Λίβερπουλ στην Αμπερντίν για την απόκτηση του 18χρονου δεξιού μπακ, Κάλβιν Ράμσεϊ, με τους Σκωτσέζους να απαντούν αρνητικά και να ζητούν από τους Reds 5 εκατ. συν άλλα 5 με τη μορφή μπόνους.

Ο Ράμσεϊ πραγματοποίησε 33 εμφανίσεις με ένα γκολ και 9 ασίστ για την Αμπερντίν στη φετινή σεζόν, με τον Γιούργκεν Κλοπ να βλέπει στο πρόσωπό του ένα μεγάλο ταλέντο που μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική λύση για το δεξί άκρο της άμυνας, ως αντικαταστάτης του Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ.

Ο 18χρονος εντυπωσίασε με την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε φέτος φορώντας τη φανέλα της Αμπερντίν, ενώ αναδείχθηκε και ως ο καλύτερος νεαρός ποδοσφαιριστής στη Σκωτία από τους δημοσιογράφους της χώρας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»