Μπορεί η σεζόν να έχει ακόμα πολύ... δρόμο για την ολοκλήρωσή της, ωστόσο στη Λίβερπουλ έχουν ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έχει ανακοινώσει ότι θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τα ονόματα που αφορούν τους πιθανούς αντικαταστάτες του Γερμανού στην τεχνική ηγεσία των «Reds» διαδέχονται εδώ και καιρό το ένα το άλλο, με τον προπονητή της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, να έχει μπει αρχικά στη λίστα, αλλά πλέον να μην βρίσκεται ανάμεσα στους πιθανότερους αντικαταστάτες του Κλοπ.

Σύμφωνα με την αγγλική «Daily Mail», o 44χρονος Ιταλός τεχνικός, ο οποίος βρίσκεται και στη λίστα της Μπάγερν Μονάχου, η οποία θα αποχωριστεί τον Τόμας Τούχελ στο τέλος της φετινής σεζόν, δεν αποτελεί πλέον βασικό στόχο της Λίβερπουλ, η οποία έχει στρέψει την προσοχή της σε άλλες περιπτώσεις προπονητών.

Να θυμίσουμε ότι το συμβόλαιο του Ντε Τζέρμπι με την Μπράιτον ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον ίδιο να τονίζει σε δηλώσεις του ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα όσον αφορά το μέλλον του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αμήχανος και αμίλητος ο CEO της Μάντσεστερ Σίτι σε βροχή ερωτήσεων για τις οικονομικές παραβάσεις των «πολιτών»

Μάντσεστερ Σίτι: Όλο το 40σέλιδο πόρισμα της Επιτροπής - Οι συμφωνίες, οι λογαριασμοί και οι παραβιάσεις

Μάστερς: «Η σημαντικότερη απόφαση στην ιστορία της Premier League - Η Σίτι παραβίασε συστηματικά τους κανονισμούς»

Αντεπίθεση της Σίτι μετά τον «καταπέλτη»: «Έχουμε αδιάσειστα στοιχεία της αθωότητάς μας - Θα ασκήσουμε έφεση»!

Σίτι: Τα ευρήματα-φωτιά της Επιτροπής, το «κόλπο» των 900 εκατ. λιρών και η προσπάθεια παρεμπόδισης της έρευνας

Ένοχη η Μάντσεστερ Σίτι για εννέα χρόνια οικονομικών παραβάσεων στην Premier League - Ξεκινά η διαδικασία για την ποινή!

Θα πληρώσει τα… διπλά για Κονέ η Τσέλσι

Η ποινή που συζητήθηκε για τη Σίτι: Αφαίρεση 20-25 βαθμών κάθε σεζόν για 3-5 χρόνια!

Ξέσπασμα Τζιμπρίλ Σισέ: «Δεν θα δεχτώ άλλες ανοησίες για το Σίτι-ΚΠΡ του 2012»!

Σίρερ για Κωστούλα: «Πώς γίνεται ο Μαρινάκης να τον άφησε να πάει στην Μπράιτον;»