Η Λίβερπουλ ξεκίνησε... καυτή τη μεταγραφική αγορά, αποκτώντας τον Αλέξις ΜακΑλιστερ από την Μπράιτον, ενώ προχωρά για την απόκτηση και του Κονέ της Γκλάντμπαχ και του Τιράμ της Νις. Παρόλα αυτά, οι «reds» φαίνεται πως ψάχνονται συνολικά για την ενίσχυσή τους σε αρκετές θέσεις.

Όπως προκύπτει από τη Γερμανία, η Λίβερπουλ είναι ζεστή για την αγορά του Μπεντζαμέν Παβάρ, έχοντας ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του. Μάλιστα, η «Bild» χαρακτηρίζει την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ως μια σοβαρή υποψηφιότητα για την απόκτηση του δεξιού μπακ, ο οποίος έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου.

Την ίδια ώρα, φαίνεται πως ο Γερμανός τεχνικός επιθυμεί να αποκτήσει έναν δεξιό μπακ με καλύτερα αμυντικά προσόντα από τον Άρνολντ, ο οποίος ενδέχεται να μετατοπιστεί από τη νέα σεζόν στα χαφ.

Ο Παβάρ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Λιλ, με τη Στουτγκάρδη να τον αποκτά το 2016. Τρία χρόνια αργότερα, η Μπάγερν πλήρωσε το ποσό των 35 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της, ενώ ο 27χρονος αμυντικός είναι 47 φορές διεθνής με τη Γαλλία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»

Το πρώτο μήνυμα του Πεπ για την ενοχή της Σίτι: «Να ξέρετε ότι είμαι εδώ για εσάς»!

Ρόι Κιν: «Αν ήμουν παίκτης της Σίτι, θα πετούσα τα μετάλλια μου στα σκουπίδια»

Οι υπάλληλοι στον οργανισμό της Σίτι έλαβαν… καθησυχαστικό μήνυμα εν μέσω των καταιγιστικών εξελίξεων

Αμήχανος και αμίλητος ο CEO της Μάντσεστερ Σίτι σε βροχή ερωτήσεων για τις οικονομικές παραβάσεις των «πολιτών»