Ένα σημαντικό πρόβλημα έχει προκύψει στη Λίβερπουλ, εξαιτίας των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Liverpool echo», τέσσερις παίκτες θα περάσουν σε «κόκκινες» χώρες, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της Μεγάλης Βρετανίας και θα χρειαστεί ειδική επιστροφή τους στο Νησί.

Μεταξύ αυτών και ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος μαζί με τους Μανέ, Άλισον και Φαμπίνιο, θα περάσει να μπει σε καραντίνα δέκα ημερών ή να ακολουθήσουν το ειδικό πρωτόκολλο που υπάρχει, εφόσον είναι εμβολιασμένοι, και να μπουν σε μία ιδιότυπη «φούσκα».

Ο Έλληνας άσος θα μεταβεί με την Εθνική Ελλάδας στη Γεωργία και η συγκεκριμένη χώρα, σε αντίθεση με τη Σουηδία, και αυτό δημιουργεί πρόβλημα στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ.

Σε ό,τι αφορά τον Άλισον και τον Φαμπίνιο που έχουν υποχρεώσεις με τη Βραζιλία, μένει να φανεί τι θα συμβεί ενόψει του αγώνα με την Γουότφορντ για την 8η αγωνιστική της Premier League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!