Στην Εθνική Πλατεία του Παρισιού βρισκόταν αυτές τις μέρες η μεγαλύτερη μερίδα οπαδών της Λίβερπουλ, περιμένοντας τον μεγάλο τελικό του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, η επόμενη μέρα βρίσκει τη γραφική τοποθεσία σε τραγική κατάσταση, αφού έχει μετατραπεί σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο από την… επέλαση των «κόκκινων» οπαδών.

Σε όλο το μέρος υπάρχουν σακούλες, σκουπίδια και κουτιά από μπύρες και αναψυκτικά και θα χρειαστεί αρκετή δουλειά για να επανέλθει η Πλατεία στην πρότερή της κατάσταση.

Δείτε το βίντεο:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Από τον εκκωφαντικό ύμνο μέχρι την έκρηξη στα γκολ: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Ρεάλ Μαδρίτης

Πρώτος σε κερδισμένες μονομαχίες στο Champions League ο Κοϊτά

Κυριακίδης: «Αναγνώριση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις των Μουρίνιο και Μπέλιγχαμ»

Τσακίρης: «Η παρακαταθήκη από τη Ρεάλ, η τακτική ευελιξία του Νίκολιτς, ο τραυματισμός Ζούμπκοφ και η επόμενη μέρα»

Φοβερή κίνηση fair play του αρχηγού της Ντόρτμουντ με τους οπαδούς της Μπέτις στη Βεστφαλία!

Η ανάρτηση του Δουβίκα μετά από τη μαγική του εμφάνιση: «Απίστευτο συναίσθημα, ξεχωριστή στιγμή στη μεγαλύτερη σκηνή»

ΑΕΚ: Το ειδικό παράθυρο της UEFA και οι προϋποθέσεις για την αλλαγή του Ζούμπκοφ

Δεν γινόταν και αλλιώς: Στην κορυφαία ενδεκάδα της 4ης αγωνιστικής του C.L. o Δουβίκας!

Το «άντε γα....» στον Ντε Μπρόινε και η έκρυθμη κατάσταση στη Νάπολι

Ο πιο... τρελός και viral πανηγυρισμός του Champions League ανήκει σε παίκτη της Βίκινγκ!