Τέλος εποχής για τέσσερις ποδοσφαιριστές στη Λίβερπουλ!

Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ ανακοίνωσε πως στο φινάλε της σεζόν, όταν και λήγουν τα συμβόλαιά τους, οι Ρομπέρτο Φιρμίνο, Τζέιμς Μίλνερ, Ναμπί Κεϊτά και Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν αποχωρούν.

Η εν λόγω τετράδα συνέβαλε τα μέγιστα ώστε οι «Reds» να πετύχουν μια σειρά από σπουδαίες διακρίσεις, κατακτώντας μεταξύ άλλων την Premier League και το Champions League.

Όπως αναφέρει η Λίβερπουλ στην ανακοίνωσή της, το Σάββατο απέναντι στην Άστον Βίλα αναμένεται να παίξουν για τελευταία φορά στο «Άνφιλντ» ως ποδοσφαιριστές της ομάδας και θα τιμηθούν και οι τέσσερις. Παράλληλα, στα μάτριξ του γηπέδου θα παίζουν ειδικά αφιερώματα για κάθε έναν.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»

Το πρώτο μήνυμα του Πεπ για την ενοχή της Σίτι: «Να ξέρετε ότι είμαι εδώ για εσάς»!

Ρόι Κιν: «Αν ήμουν παίκτης της Σίτι, θα πετούσα τα μετάλλια μου στα σκουπίδια»

Οι υπάλληλοι στον οργανισμό της Σίτι έλαβαν… καθησυχαστικό μήνυμα εν μέσω των καταιγιστικών εξελίξεων