Με θετικό πρόσημο έκρινε την πρώτη του σεζόν ως παίκτης της Γιουνάιτεντ ο Βίκτορ Λίντελοφ.

Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός που είναι κανονικά με την αποστολή της εθνικής του ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζοσέ Μουρίνιο και τη βοήθεια που του έχει προσφέρει.

«Έχω μάθει πολλά, ήταν μια καλή χρονιά για μένα. Παίζω με πολύ καλούς παίκτες και έχω μάθει πολλά από τον προπονητή μου, Ζοσέ Μουρίνιο. Ήταν μια εποικοδομητική σεζόν σε αυτό το το επίπεδο. Είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να βελτιώνομαι κάθε μέρα», είπε στο Reuters.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κάνει κρύο έξω»: Η ατάκα του Έμερι για τη μη χειραψία του στον Αρτέτα!

Σε τεντωμένο σχοινί ο Μαρέσκα στην Τσέλσι

«Πώς επιτρέπεται αυτό;»: Ο Αρτέτα ξανά στο στόχαστρο για… σκοτεινές τακτικές απέναντι στην Άστον Βίλα!

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Μπράιτον: Βασικός ο Μίλνερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ - Ακόμα 6 παιχνίδια για το απόλυτο ρεκόρ στην Premier League!

Σοβαρό πλήγμα για την Άρσεναλ: Νοκ άουτ για το αποψινό μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα ο Ράις!

Premier League: Ντέρμπι κορυφής στο Emirates

Καταγγελία της Νότιγχαμ για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αρτέτα: «Παρακολουθούμε την αγορά-Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»