Νέα σελίδα για τη Λιντς, με την αγγλική ομάδα να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χάβι Γκράθια!

Ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος έχει περάσει και από την Ελλάδα για τον Ολυμπιακό Βόλου (2011) και την Κέρκυρα (2011/12), θα είναι ο νέος προπονητής των «παγωνιών», αντικαθιστώντας τον Τζέσι Μαρς, ο οποίος απολύθηκε πριν από μερικές βδομάδες, λόγω της κακής τους παρουσίας στην Premier League.

Το μόνο που μπορεί να χαλάσει τη συμφωνία, είναι να μην εκδοθεί άδεια εργασίας για τον 52χρονο κόουτς, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να είναι καθησυχαστικοί.

Ο Γκράθια έχει προπονήσει ξανά στο παρελθόν ομάδα του αγγλικού πρωταθλήματος, καθώς τη σεζόν 2018/19 είχε καθίσει στον πάγκο της Γουότφορντ, με την οποία έφτασε ως τον τελικό του FA Cup.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»