Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται μετά την αποχώρηση του Τζέσι Μαρς η Λιντς, η οποία συνεχίζει να παλεύει για την παραμονή στην Premier League, ούσα στην προτελευταία θέση και δύο βαθμούς μακριά από τη σωτηρία.

Διάφορα ονόματα προπονητών έχουν συνδεθεί με τον πάγκο της τις τελευταίες εβδομάδες, με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, να αναφέρει πως αυτή την στιγμή ο Ισπανός, Χάβι Γκράθια, αποτελεί βασικότατο υποψήφιο για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία!

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του, οι δύο πλευρές έχουν ήδη έρθει σε επαφή, ωστόσο ο 52χρονος δεν παίζει... μόνος του για τη θέση, με την οριστική απόφαση της Λιντς να αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες.




Ο Γκράθια είναι ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από την Αλ Σαντ του Κατάρ, έχει περάσει από τη χώρα μας για λογαριασμό των Ολυμπιακού Βόλου και Κέρκυρας τη σεζόν 2011-12, ενώ στο παρελθόν έχει επίσης προπονήσει Αλμερία, Οσασούνα, Μάλαγα, Κάντιθ, Βαλένθια, Ρουμπίν Καζάν και Γουότφορντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»