Η Μπάμπεργκ ήταν η νικήτρια στο πρώτο ματς της φετινής Ευρωλίγκας, επικρατώντας εύκολα της Στρασμπούρ για τον δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης. Ο Τζαμάρ Σμιθ με 19 πόντους και ο Άντον Γκαβέλ με 16 πόντους και 6 ασίστ ξεχώρισαν από τους νικητές, ενώ ο Αλεξί Αζανσά με 19 πόντους διασώθηκε από τους ηττημένους.

Τίποτα δεν προμήνυε τη συνέχεια, όταν μετά από έντεκα αγωνιστικά λεπτά η Στρασμπούρ ήταν μπροστά με +7 (16-23). Οι πρωταθλητές Γερμανίας απάντησαν με ένα εμφατικό 27-6 και έκλεισαν το ημίχρονο με 43-29, ενώ συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό και με τον Τζαμάρ Σμιθ να οργιάζει, έφτασαν στο +21 (66-45) με τη λήξη της τρίτης περιόδου. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ψαλιδίσουν τη διαφορά στους 13 (69-56) στο πρώτο τρίλεπτο του τέταρτου δεκαλέπτου, αλλά… μέχρι εκεί, αφού η ομάδα του Κρις Φλέμινγκ αντέδρασε και δεν απειλήθηκε ποτέ.

Δεκάλεπτα: 16-21, 43-29, 66-45, 84-70.

Μπάμπεργκ: Γκόλντσμπερι 6, Σάντερς 5, Ράιτ 4, Σμιντ, Νόιμαν 2, Φορντ 11, Μάρκοτα 2, Τζέικομπσεν 9, Γκαβέλ 16, Σμιθ 19, Τσίρμπες 10.

Στρασμπούρ: Τουπάν 2, Ντιό 12, Λελούπ 5, Λακόμπ 2, Κάμπελ 2, Γκριρ 4, Ντιπόρτ 13, Αμπρομάιτις 5, Αζανσά 19, Μέρφι 6.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο φόρος τιμής στα θύματα της Θύρας 7 και η αποθέωση σε Μπαρτζώκα, Χάκετ στο κατάμεστο ΣΕΦ: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού

Κατήγγειλε επίσημα τον Μπαρτζώκα στη Euroleague ο Παναθηναϊκός - Ετοιμάζει και άλλες νομικές κινήσεις

Με δημιουργία Φουρνιέ και τρομερό alley-oop κάρφωμα Χολ το Top 10 της αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα

MVP της 27ης αγωνιστικής της Euroleague ο Μοντέρο

«Η Φενέρμπατσε πρότεινε 2-3 εκατ. τη σεζόν στον Χέιζ- Ντέιβις - Θέλει τα διπλά»

Ιβάνοβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague»

«Μια τρομερή μπασκετική παράσταση»: Το σχόλιο Ζέρβα για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βίρτους

Μπαρτζώκας: «Πρεσβεύω το ακριβώς αντίθετο από το επεισόδιο στο Ντουμπάι - Δεν κάνω υπολογισμούς για το πλεονέκτημα»

Βρήκε… γιατρικό στην Μπασκόνια και σκαρφάλωσε τρίτη η Μπαρτσελόνα!

Ολυμπιακός: Παπανικολάου διαθέσιμος με Αστέρα - Μόρις και Λαρεντζάκης στο Κύπελλο, σε στάδιο επιστροφής ο Νιλικίνα!