Σε ένα ματς που δε διεκδικεί «δάφνες» ποιότητας, Λιλ και Βόλφσμπουργκ ήρθαν ισόπαλες 0-0 στο «Πιέρ Μορουά» στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την πρεμιέρα του έβδομου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που έφερε τις τέσσερις ομάδες του γκρουπ στον ένα βαθμό.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας ήταν ανώτεροι, όμως δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την αποβολή του Μπρουκς στο 53’.

Η Λιλ ξεκίνησε πιο δυνατά την αναμέτρηση, όμως δεν μπορούσε να βρει τις λύσεις μέσα στην περιοχή και στην αντίπαλη εστία στο πρώτο 20λεπτο, πλην της κεφαλιάς του Μπουράκ Γιλμάζ στο 19’. Μετά το 30’, οι Γάλλοι ενέτειναν τις προσπάθειες τους, όμως δε δημιούργησαν κάτι ιδιαίτερο στην εστία του Καστέλς.

Στο 50’, ακυρώθηκε γκολ του Νταβίντ των γηπεδούχων, αφού η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή του πλάγιου άουτ στην αρχή της φάσης και ο Μάκελι, αφού συμβουλεύτηκε το VAR, ακύρωσε σωστά το τέρμα του μεσοεπιθετικού των πρωταθλητών της Ligue 1. Στο 63’, ο Μπρουκς έκανε χέρι και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Νταβίντ έπιασε ένα δυνατό βολέ έξω από την περιοχή, το οποίο απέκρουσε στη γωνία του ο Καστέλς.

Οι «λιλουά» άρχισαν να πιέζουν «ασφυκτικά» τους «λύκους», χωρίς να χάνουν τη μεγάλη ευκαιρία, οι προσπάθειες του Μπουράκ Γιλμάζ δεν έφεραν αποτέλεσμα και η «λευκή» ισοπαλία «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο ομάδων.


Βαθμολογία:
Σεβίλλη 1
Σάλτσμπουργκ 1
Λιλ 1
Βόλφσμπουργκ 1

Επόμενη αγωνιστική (29/9):
Σάλτσμπουργκ-Λιλ

Βόλφσμπουργκ-Σεβίλλη

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πολικό ψύχος στην Αστάνα: Μέχρι -22 η θερμοκρασία και αίσθηση… -27 την ημέρα του Καϊράτ-Ολυμπιακός!

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με την Καϊράτ

Το προβάδισμα του Ολυμπιακού για την απευθείας είσοδο στη league phase του Champions League και η σύμπτωση με τη Σαχτάρ

Πώς μπορεί η Σαχτάρ να «κλέψει» το εισιτήριο του Champions League από τον Ολυμπιακό!

«Απλά πες τις ομάδες σωστά»: Επικό γλέντι με Κάραγκερ για Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης

Το επιβλητικό κορεό, οι αντιδράσεις στα γκολ και το ζεστό χειροκρότημα: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Ρεάλ

Με Εμπαπέ η καλύτερη ενδεκάδα της 5ης αγωνιστικής στο Champions League

Ροντινέι για τον... παλιόφιλο Βινίσιους: «Είναι ο καλύτερος στον κόσμο - Δεν τον έπιανα και όχι από θέμα σεβασμού»

Απειλές κατά του Κοτάρσκι – «Είμαστε δίπλα του»

Η πρώτη τοποθέτηση παίκτη της Λίβερπουλ στα social media: «Είναι δύσκολες οι στιγμές…»