Ο Βαγγέλης Λιόλιος αναφέρθηκε στις μεγάλες στιγμές που έζησε φέτος ο Προμηθέας, με το αφεντικό των Πατρινών να μιλάει και για τα όνειρα που έχει με την ομάδα του.

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Είμαστε δεύτεροι, είναι μία πολύ μεγάλη στιγμή για την ομάδα και για όλες τις ομάδες της επαρχίας. Είναι ένα καλό σημείο για την ομάδα μας και πλέον κοιτάζουμε το μέλλον. Χάρηκα πολύ την στιγμή, ευχαριστήθηκα για την ομάδα μου. Έτσι πρέπει να έιναι όλοι οι αγώνες, όπως όλα όσα είδαμε σημερα. Οι τελικοί ήταν στους στόχους μας, ήταν ένας υψηλός στόχος. Έχουμε κάνει ένα πλάνο για τα επόμενα χρόνια, θέλουμε να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας σε Ελλάδα και Ευρώπη», ανέφερε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καταγγελία από Πανιώνιο: «Ο Τζορτζ Πάπας έβρισε τον Φάνη Χριστοδούλου»

Νέο story Γιαννακόπουλου μετά το ξέσπασμα: «Eδώ σε αυτό το τραπεζάκι τον Μάιο θα βάλω το Ευρωπαϊκό, δεν πά' να λέτε…»

Σιάο: «Συνεχίζουμε να παλεύουμε μέχρι να φτάσουμε στη δόξα»

Αποθέωση Γιάννη σε Κώστα Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη του Άρη Betsson επί του Παναθηναϊκού

Σερέλης: «Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, δεν έχει κριθεί τίποτα»

Εντυπωσιακό διπλό για τον Παναθηναϊκό στον Βόλο

Μήτρου-Λονγκ: «Ήταν μια νίκη δήλωση, αποτέλεσμα που δείχνει τι μπορούμε να πετύχουμε σαν ομάδα»

Το σόου του Μήτρου-Λονγκ και ο εκπληκτικός Αντετοκούνμπο: Τα highlights από τη μεγάλη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού!

Απίθανες στιγμές στο Αλεξάνδρειο: Πανηγύρισαν έξαλλα οι παίκτες του Άρη και ο Σιάο μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού!

Μίλιτσιτς: «Μια τεράστια νίκη, κόντρα σε ένα μεγαθήριο του ευρωπαϊκού μπάσκετ»