Παραμένει στην Mercedes ο Λιούις Χάμιλτον! Ο Βρετανός πιλότος και επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ανανέωσε το συμβόλαιό του με την γερμανική εταιρεία, στην οποία θα παραμείνει ως το 2025.

Ο Χάμιλτον πήγε στη Mercedes το 2013 και έχει κατακτήσει μαζί της 6 παγκόσμια πρωταθλήματα, 82 νίκες και 78 pole position.




«Κάθε μέρα ονειρευόμαστε να είμαστε οι καλύτεροι και την τελευταία δεκαετία το κάνουμε πράξη μαζί. Το να βρίσκεσαι στην κορυφή δεν συμβαίνει από τη μία ημέρα στην άλλη ή σύντομα, χρειάζεται αφοσίωση και σκληρή δουλειά. Είναι τιμή μου να έχω κερδίσει μια θέση στα βιβλία της ιστορίας με αυτήν την ομάδα. Δεν ήμασταν ποτέ πιο πεινασμένοι για νίκες. Έχουμε μάθει πως με κάθε επιτυχία υπάρχει και ένα πισωγύρισμα.

Συνεχίζουμε να κυνηγάμε τα όνειρά μας, συνεχίζουμε να παλεύουμε ανεξάρτητα από την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας και θα κερδίσουμε ξανά. Είμαι ευγνώμων για την ομάδα που με έχει στηρίξει εντός κι εκτός πίστας. Η ιστορία μας δεν έχει τελειώσει. Είμαστε αποφασισμένοι να κατακτήσουμε ακόμη περισσότερα μαζί και δεν θα σταματήσουμε αν δεν το καταφέρουμε»
, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Βρετανός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!