Ο Αλέσιο Λίσι στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξε ο ΠΑΟΚ για να φύγει με τη νίκη 2-1 από το Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, κάνοντας το «2Χ2» στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην επιστροφή του Τάχα Άλι, τον οποίο χαρακτήρισε πολύ σημαντικό για την ομάδα.

«Είναι μια νίκη χαρακτήρα και μια ποδοσφαιρική νίκη. Στο πρώτο μέρος αξίζαμε να προηγούμαστε με ένα ή δυο γκολ διαφορά. Ήμασταν καλύτεροι. Στο δεύτερο μέρος χάσαμε λίγο έδαφος στο χώρο της μεσαίας γραμμής στα πρώτα 15 λεπτά. Όταν κάναμε τις αλλαγές επανήλθαμε, δικαιούμασταν το γκολ και πήραμε το προβάδισμα.

Είναι πάρα πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς ο Άλι. Ήταν μια σημαντική απουσία για εμάς στα ευρωπαϊκά ματς. Είναι μια σπουδαία μεταγραφή και είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε πάλι μαζί μας»
, είπε αναλυτικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.