Ίσως η διασημότερη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών όλων των εποχών, η Λίζα Αν, θα είναι παρούσα στο φετινό EROTICArt Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 9 ως τις 12 Ιουνίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.ΣΥ στο Γκάζι.

Η 51χρονη σήμερα Λίζα Αν, που έχει αποσυρθεί από την... ενεργό δράση αλλά παραμένει δραστήρια σε άλλους τομείς, αποκάλυψε πως θα κάνει... ζέσταμα στα ελληνικά της παρακολουθώντας μια ταινία της δικής μας, Νία Βαρντάλας.

«Random fact: Θα παρακολουθώ το "My Life In Ruins" καθώς ετοιμάζω βαλίτσες για την Ελλάδα. Το iPad μου θα είναι στην ντουλάπα μου μαζί μου καθώς περνάω φανταστικά με το να σχεδιάζω outfits», έγραψε στο Twitter.

Η Λίζα Αν τα τελευταία χρόνια ασχολείται κυρίως με το κανάλι της στο YouTube, όπου αφιερώνει εκπομπές στη βιομηχανία πορνό με αποκαλυπτικές συνεντεύξεις και όχι μόνο. Παράλληλα είναι λάτρης του ΝΒΑ και συχνά σχολιάζει τη δράση του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου.

@eroticartfestival Η @thereallisaann έρχεται στο EROTICArt Festival από τις 9 ως τις 12 Ιουνίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ. στο Γκάζι. Εσύ θα λείπεις; Κλείσε τώρα το εισιτήριό σου και ζήσε από κοντά μια πρωτόγνωρη εμπειρία! Προπώληση εισιτηρίων μέσω Viva ?? https://www.viva.gr/tickets/happenings/eroticart-2023/ #eroticartfestival #lisaann #thereallisaan #festival #athens #gkazi #art #eartfestival #athensgreece #performer ? πρωτότυπος ήχος - eroticartfestivalgr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube