Αναλυτικά όσα είπε στο κανάλι του Ολυμπιακού:

Για τη νίκη επί του ΟΦΗ: «Πράγματι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος, μας δυσκόλεψε αρκετά, ιδιαίτερα με τις αντεπιθέσεις του. Όμως, ευτυχώς, καταφέραμε να κερδίσουμε και πήραμε ακόμη τρεις βαθμούς για να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα».

Για τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να ξεκουραζόμαστε καλά, γιατί έρχονται πολύ όμορφα παιχνίδια».

Για το ματς με την Μπάγερν: «Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, πάρα πολύ δύσκολο, πολύ υψηλού επιπέδου. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο… τιμολόγιο της Ντόρτμουντ στην Γκλάντμπαχ

Αποχαιρέτησε τον Καμπελά ο Ροντινέι: «Μέγιστος σεβασμός για σένα, είσαι κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά»

Επιστροφή Χάμουλιτς και Κάργα στην αποστολή του Βόλου ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ζίβκοβιτς