Αποκαλυπτικός παρουσιάστηκε σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Μαδρίτης Onda Cero, o Τζουλέν Λοπετέγι.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, μιλώντας για την απόφαση του να υπογράψει στη «βασίλισσα» λίγες μέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, τόνισε ότι δεν το μετάνιωσε γιατί ήταν η σωστή απόφαση, ενώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε ότι ο Πορτογάλος σταρ της Γιουβέντους, όταν ο ίδιος έφτασε στη Μαδρίτη, είχε αποφασίσει να φύγει.

« Δεν λυπάμαι για τίποτα. Το έκανα με πλήρη συνείδηση και θα έπαιρνα πάλι αυτή την απόφαση, γιατί ξέρω ότι ήταν η σωστή. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης. Εξήγησα στην παρουσίασή μου πως αισθάνομαι, αλλά δεν θέλω να κοιτάξω πίσω. Αυτό που έκανα είναι να πάω στη Ρεάλ χωρίς να αλλάξω τη δέσμευσή μου στην Εθνική ομάδα και τους στόχους που είχαμε », τόνισε και συνέχισε:

« Δεν μίλησα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Όταν έφτασα στη Ρεάλ, είχε εκφράσει την επιθυμία να φύγει και ο σύλλογος αποφάσισε να τον πουλήσει. Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να σεβαστώ την απόφαση », κατέληξε ο Λοπετέγι.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Παναγούλιας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σώθηκε από «στραπάτσο» στη Βιτόρια και περιμένει «δώρο» από… Λεβάντε η Βιγιαρεάλ

Αλμέιδα: «Εκτοξεύουν πυραύλους που κοστίζουν 50 εκατομμύρια ευρώ, γιατί δεν τα ξοδεύουν σε τρόφιμα και εκπαίδευση;»

Μειώθηκε κατά μία αγωνιστική η ποινή του Αλμέιδα

La Liga-28η αγωνιστική: Δυνατή μονομαχία με τη Σεβίλλη των Αλμέιδα-Βλαχοδήμου για την Μπαρτσελόνα

Επέστρεψε στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Νταβίντ Βίγια - Ο ρόλος που αναλαμβάνει

Έπιασε δουλειά από νωρίς ο Κορδόν: H Σεβίλλη έχει κλείσει ήδη τρεις μεταγραφές για τη νέα σεζόν!

Ρεάλ Μαδρίτης: Μηδενική ανοχή μετά τον ναζιστικό χαιρετισμό - Απαγορεύεται κάθε σύνθημα για Γκουαρδιόλα!

Χειρουργήθηκε ο Ροντρίγκο - Εκτός δράσης για περίπου έναν χρόνο

Κούμαν για Πέδρι: «Ήθελαν να τον δώσουν δανεικό, αλλά είδα τη σύνδεσή του με τον Μέσι - Πάσαρε μόνο σε αυτόν»

Σοβαρές σκέψεις για Ποτσετίνο στη Ρεάλ Μαδρίτης!