Την ευκαιρία που του χάρισε ο Ζουλιέν Λοπετέγκι, άρπαξε ο Μαριάνο Ντίαζ, στο δεύτερο ντεμπούτο του με την φανέλα της Ρεαλ Μαδρίτης και ο Ισπανός τεχνικός τον επαίνεσε.

Ο πρώην άσος της Λιόν, από την ώρα που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αναστάτωσε την άμυνα της Ρόμα και τελικά κατάφερε να ανοίξει λογαριασμό με την φανέλα της «βασίλισσας»,σκοράροντας το έκτο του γκολ με τα χρώματα της Ρεάλ.

«Οι ευκαιρίες έρχονται συνέχεια και ο Μαριάνο εκμεταλλεύτηκε τις δικές του. Μπήκε αργότερα στο ματς ,ωστόσο η σεζόν είναι πολύ μεγάλη και θα χρειαστούμε κάθε μας παίκτη»,εξήγησε ο Ισπανός τεχνικός σε συνέντευξη του μετά το παιχνίδι.

Όσον αφόρα την αλλαγή που επέλεξε να κάνει κάτω από τα γκολπόστ ξεκινώντας ως βασικό τον Νάβας και όχι τον Κουρτουά, φάνηκε να ήταν σίγουρος.

«Είχαμε πάρει μια απόφαση, η οποία τελικά απέδωσε καλά» ,τόνισε «Είμαι ικανοποιημένος με το νίκη της ομάδας απέναντι σε μια ομάδα όπως οι Ρόμα , γνωρίζαμε ότι θα προκύψουν δυσκολίες», πρόσθεσε ο 52 χρόνος τεχνικός.

Επιμέλεια: Ελένη Μαστραντώνη

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «Στάμφορντ Μπριζ» γίνεται… Νέα Φιλαδέλφεια: Εξαντλήθηκαν τα 6.000 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ!

«Κιτρινόμαυρη» τρέλα: Εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 4.500 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο!

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο

Το σεντόνι και το φάουλ-ποίημα του Μαρίν: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League

Σρνα: «Ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ»

MVP της 1ης αγωνιστικής του Champions League ο Φεράν Τόρες - Ποιοι μπήκαν στην καλύτερη ενδεκάδα

WhoScored: Στην κορυφαία 11άδας της πρεμιέρα του Champions League ο Ρότα!

Έμεινε... παγωτό ο Μπράουν όταν ενημερώθηκε ότι ο προπονητής του παραιτήθηκε

Έβρεξε ξανά... γκολ: Όλα τα τέρματα στην τρίτη ημέρα της πρεμιέρας του Champions League!

Το πανόραμα της τρίτης ημέρας της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία