Ο Βόλος γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 2-0 και με συνολικό σκορ 3-0 αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο Άνχελ Λόπεθ μίλησε μετά το παιχνίδι, δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του και ανέφερε πως θα ήταν διαφορετικά αν το πρώτο ματς είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι ευχαριστημένος γιατί οι παίκτες μου είχαν πολύ καλή νοοτροπία. Η απόδοση ήταν πολύ καλή. Θα ήταν διαφορετικά ίσως αν το πρώτο ματς είχε λήξει 1-1. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, παίζουμε κάθε τρεις μέρες.

Τους είπα πριν τον αγώνα πως σήμερα δεν παίζουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά απέναντι στους εαυτούς μας. Συνεχίζουμε. Είμαι ικανοποιημένος με τα παιδιά που έπαιξαν για πρώτη φορά».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

TAGS: Bόλος