Το καλύτερο παιχνίδι του Βόλου -στον τομέα της κυκλοφορίας της μπάλας- χαρακτήρισε εκείνο στην έδρα του ΟΦΗ (νίκη με 2-1) ο προπονητής της ομάδας της Μαγνησίας, Άνχελ Λόπεθ, ο οποίος τόνισε ότι οι παίκτες του έδειξαν χαρακτήρα.

Αναλυτικά, ο Άνχελ Λόπεθ μίλησε στην κάμερα των καναλιών της Novasports για:


-τη νίκη με 2-1 επί του ΟΦΗ: «Με την μπάλα στα πόδια μας κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Δείξαμε χαρακτήρα, αλλά θέλουμε να χτίσουμε την ομάδα μέχρι το τέλος».

-την πίεση στην ομάδα του: «Όταν μας πίεζε ο ΟΦΗ ψηλά προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε μπαλιές. Κάποιες φορές στο ποδόσφαιρο θα υποφέρεις από την πίεση που ασκεί η αντίπαλη ομάδα».



Διαβάστε ακόμα:


Σίμος: «Πρέπει να δείξουμε πίστη και να βγάλουμε αντίδραση»

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Άνοιξαν το σκορ οι «πράσινοι» με κεφαλιά του Μαουρίσιο! (vid)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίκολιτς: «Περιμένω άμεσα τον χαφ και μία μεταγραφή στην Αθήνα - Υπολογίζω τον Ελίασον, κανείς δεν τον έβγαλε εκτός»

«Η ταυτότητα της ΑΕΚ του Νίκολιτς και ο Μάγερ που ήρθε έτοιμος»: Το σχόλιο Τζαλίδη για την πρώτη φιλική ήττα της Ένωσης

Τσανάκας: «Ξεκάθαρο upgrade του Ολυμπιακού με την επικείμενη απόκτηση του Σαλάχ-Εντίν»

Κετσετζόγλου: «Χαφ με ένταση, πιθανός δανεισμός Σαχαμπό και ερωτηματικό στο αριστερό άκρο της άμυνας»

Τα highlights από την πρώτη φιλική ήττα της ΑΕΚ στο ντεμπούτο του Μάγερ

Καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο τον Πύργο και άφησε θετικές εντυπώσεις ο Παναιτωλικός

Τσακίρης: «Το καλύτερο πρώτο ημίχρονο της προετοιμασίας - Τα δύο πρόσωπα και η ανάγκη ενίσχυσης στα άκρα της άμυνας»

Νίκολιτς: «Ο Μάγερ θα είναι έτοιμος για τα playoffs - Περιμένω άλλον έναν χαφ»

Ανησυχία στην ΑΕΚ με την αποχώρηση του Ζίνι στο ημίχρονο

Ήττα με ανατροπή για την πειραματική ΑΕΚ στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Μάγερ