Ο πρώην διεθνής μέσος του Παναθηναϊκού τόνισε πως η Ελλάδα είναι ομάδα με πολλές δυνατότητες για να διακριθεί και θεωρεί πως έχουν παίκτες να αντικαταστήσουν τη σημαντική απώλεια του Τέεμου Πούκι, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά: «Είναι σημαντικός παίκτης ο Πούκι που έχει σημειώσει τα τρία γκολ των τελευταίων αγώνων, αλλά έχουμε και άλλους παίκτες που μπορούν να τα καταφέρουν, όπως έγινε και σήμερα».

Για την Εθνική μας ομάδα: «Η ελληνική ομάδα έχει πάρα πολλές δυνατότητες, αλλά σήμερα το παιχνίδι της ήταν προβλέψιμο. Εμείς τους "διαβάσαμε" πολύ καλά και έτσι καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τον Παναθηναϊκό: «Παρακολουθώ την πορεία της ομάδας και χαίρομαι για την πορεία της στο ξεκίνημα, μου λείπουν οι συμπαίκτες μου και όλα στην ομάδα και εύχομαι τα καλύτερα στη συνέχεια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η άλωση της Μασσαλίας, η αντίδραση του Παναθηναϊκού και ο γενναίος ΟΦΗ: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ιστορική επιστροφή της Ελλάδας στη 10η θέση της UEFA μετά από 14 χρόνια και 8η στην ευρωπαϊκή συγκομιδή της σεζόν!

Βαθμολογία UEFA: Στη 10η θέση η Ελλάδα - Πώς διαμορφώθηκε η διαφορά από Τσεχία και Πολωνία!

Ο Καρέτσας… ψηφίζει ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία: Οι γρήγορες απαντήσεις σε πέντε διλήμματα

Βαθμολογία UEFA: Η ΑΕΚ έχασε την πρώτη ευκαιρία να φέρει την Ελλάδα στην 10η θέση

Τι υποστήριξαν Βόλος-Πανσερραϊκός για τη «χειραγώγηση» αγώνων: «Ο Σούντγκρεν μίλησε σαν... μεθυσμένος»

Αποθέωσε την Κ19 της ΑΕΚ ο Ηλιόπουλος: «Είστε μάγκες, ελάτε πίσω με ψηλά το κεφάλι για τις επόμενες κατακτήσεις»

Η ΑΕΚ συνεχίζει να γράφει ιστορία καθαρίζοντας τη Σαχτάρ για το πρώτο της τρίποντο στο Youth League

Σαχτάρ Κ19-ΑΕΚ Κ19: Με σπασμένα τα φρένα στην Ελλάδα, η Ένωση ψάχνει το πρώτο της τρίποντο στο Youth League

Τέλος το όνειρο του Μουντιάλ για την Εθνική Γυναικών, που υπέκυψε στην ανωτερότητα της Αγγλίας