Ο Ρόμπιν Λουντ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το 0-0 του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό, αλλά και την πίστη του πως με σκληρή δουλειά η διαφορά που υπάρχει ήδη από τις προπορευόμενες ομάδες μπορεί να καλυφθεί.

«Είναι μεγάλη απογοήτευση για εμάς, σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να παίρνουμε τη νίκη, όταν δεν μπορείς να πάρεις τους τρεις βαθμούς και μένεις στον ένα τα πράγματα δεν είναι καλά. Τίποτα δεν πήγε καλά σήμερα. Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να βρούμε πάσες, τελικές, ευκαιρίες, δεν υπήρχε υπομονή και ούτε το σωστό τάιμινγκ. Τίποτα δεν πήγε καλά. Έχουμε έξι βαθμούς διαφορά ήδη, αυτό δεν είναι καλό για εμάς αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή, έχουμε πολλούς αγώνες μπροστά μας και θα κάνουμε το παν για να νικήσουμε, να βάλουμε τα δυνατά μας σαν ομάδα, με δύναμη για να κυνηγήσουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς», τόνισε ο Φινλανδός μέσος στη Nova.

«Η διακοπή μάς δίνει χρόνο για να κάνουμε σκληρές προπονήσεις, να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να φέρουμε την ομάδα να παίζει καλύτερα. Θα λείπουν κάποιοι παίκτες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς δεν θα συνεχίσουμε τις σκληρές προπονήσεις για να γυρίσουμε ακόμα δυνατότεροι», πρόσθεσε.

Όσο για τη χρησιμοποίησή του σε διάφορους ρόλους; «Συνηθίζω να παίζω σε διαφορετικές θέσεις, έχω αυτή τη δυνατότητα, το παν είναι να βοηθάω την ομάδα μου ανεξάρτητα από τη θέση που παίζω, να κάνω αυτά που μου λέει ο προπονητής και να παίζω στη θέση που μου λέει. Όταν δέχεσαι κόκκινη κάρτα αυτό είναι επακόλουθο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Είναι ήδη ο ηγέτης του Παναθηναϊκού»: Αποθεώνουν τον Ντε Φράι στην Ιταλία

Τσακίρης: «Διαφήμιση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις του Μάγερ - Πιθανότερη η ενεργοποίηση Αργυρίου παρά Πιερό»

Εθνική Ελλάδας: Προπόνηση στο Βελιγράδι και αναχώρηση για Γερμανία μετά το μεγάλο διπλό

Νικολακόπουλος: «Γιατί ο Μάριους θυμίζει Ελ Κααμπί - Τι ισχύει με Μπέιλι και Γκουστάβο Σα»

Δεσύλλας: «Θέλει βελτίωση σε δημιουργία, στατικές φάσεις και ανασταλτικό κομμάτι ο Νίστρουπ»