Ο Μιχάλης Λούντζης τόνισε πως ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε μια ανταγωνιστική ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, θεωρεί πως βοήθησαν πολύ οι ψηλοί στην ανατροπή, στάθηκε στην εμπειρία των παικτών και την άμυνα που παίζουν, ελπίζει στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας στο Κάουνας κι ανέλυσε τη Μονακό.

Αναλυτικά:

Για το ματς: «Ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι σήμερα. Ο ΠΑΟΚ ήταν ανταγωνιστικός. Έβαλε πολλά σουτ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο πεισμώσαμε και ήρθε αυτή η διαφορά».

Για τη διαφορά εικόνας στο δεύτερο ημίχρονο: «Και τα παιδιά του ΠΑΟΚ κουράστηκαν κι εμείς ανεβάσαμε ρυθμό μέχρι και στους ψηλούς. Είμαστε χαρούμενοι που μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ έβαλε μόλις 7 πόντους στην τρίτη περίοδο».

Για το αν ξεκινούν όλα από την άμυνα: «Από την άμυνα ξεκινάνε τα πάντα, αλλά σημαντικό ρόλο θα παίξει κι η εμπειρία. Είναι το δεύτερο Final Four για τους περισσότερους. Είναι και κάποια ματς που τα κρίνουν παράγοντες, αλλά όλα ξεκινούν από την άμυνά μας».

Για την ακόμα μία παρουσία σε Final Four: «Δείχνει το πόσο καλά δουλεύει ο οργανισμός και το πόσο σοβαρά δουλεύουμε και δεν μας λείπει τίποτα. Εκπληρώσαμε έναν στόχο να πάμε στο Final Four και τώρα έχουμε ακόμα δύο ματς».

Για τη Μονακό: «Δεδομένο δεν είναι τίποτα. Παίξαμε με μια ομάδα που ήρθε όγδοη κι ήταν για Final Four. Όλοι περίμεναν έναν πιο εύκολο αντίπαλο, αλλά μας ήρθε η Φενέρμπαχτσε. Η Μονακό είναι μια σκληρή ομάδα με ταλέντο κι εμείς πάμε εκεί για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει».

Για τον χαμό του Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ομάδα βόλεϊ γυναικών: «Συγχαρητήρια για την σπουδαία προσπάθεια, όλοι δίπλα σας»

Συγκινητική ανάρτηση από τη σύζυγο του Λεσόρ: «14 μήνες υπομονής, σκληρής δουλειάς, αμφιβολιών και πάνω απ’ όλα θάρρους»

Γκραντ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επιστροφή του Λεσόρ και για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν»

Στην οροφή του T-Center το νέο λάβαρο του Παναθηναϊκού με Αλβέρτη αντί Μποντιρόγκα

Κλήθηκε σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ ο Παναθηναϊκός για τα συμβάντα στο ντέρμπι μπάσκετ γυναικών

Νάναλι: «Ο Σάκοτα το έκανε εύκολο για να έρθω στην ΑΕΚ - Δεν σκοπεύω να σταματήσω σύντομα το μπάσκετ»

Κροατία-Ελλάδα: Απαιτητική εκτός έδρας δοκιμασία στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2027

Μπατής ο αντικαταστάτης του Σεγκούρα στον Προμηθέα, επιστρέφει ως επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος ο Γιατράς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους πρώτους βραβευθέντες του Ευρωπαϊκού Τάγματος Αξίας!

Stoiximan GBL: Στόχος οι 14 ομάδες, παράθυρο για wild card